Fenerbahçe Tolgay Arslan'dan Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek için transfer sözleri: Hemen gelsinler!

Tolgay Arslan'dan Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek için transfer sözleri: Hemen gelsinler!

20.12.2022 - 10:20 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A ekiplerinden Udinese forması giyen Tolgay Arslan, Fenerbahçe'de forma giyen Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu Fenerbahçeli yıldızlara transfer çağrısında bulundu.

Tolgay Arslandan Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek için transfer sözleri: Hemen gelsinler

Fenerbahçe'den bedelsiz olarak Udinese'ye transfe rolan Tolgay Arslan, Fenerbahçe'de forma giyen Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek'in İtalya'ya olası transferlerini değerlendirdi. Tecrübeli futbolc iki yıldız için transfer çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

SÜPER LİG'DEKİ ŞAMPİYONLUK FAVORİSİNİ AÇIKLADI

Tolgay Arslan geçtiğimiz ay Sporx'e özel bir röportaj vermişti. Arslan, Süper Lig'deki şampiyonluk favorisini açıkarken "Futbol bir takım oyunudur. Beşiktaş'taki biraz önce bahsettiğim takım havasını Fenerbahçe'de tam yakalayamadık. Kadro kaliteliydi ama takım havası bambaşkadır. Büyük başarılar da takım oyunuyla gelir. Bence bu sene Fenerbahçe çok güçlü. Bana göre Süper Lig'de favoriler. Çok büyük kulüpler var. Önceden şampiyon olacak takımı kestirmek zor. Ama şu anki tablo bunu anlatıyor." ifadelerini kullanmıştı.

Tolgay Arslandan Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek için transfer sözleri: Hemen gelsinler

UDINESE'DE FORMAYI KAPTI

Fenerbahçe'den 2020 yılında ayrılarak Udinese'nin yolunu tutan Tolgay Arslan, bu sezon formayı kaptı. Udinese'nin İtalya'daki çıkışında büyük pay sahibi olan Tolgay Arslan, 1 maçta forma giyerken 1 gollük katkı sağladı. Tolgay Arslan ayrıca İtalya Kupası'nda da 1 maçta görev yaptı.

Haberin Devamı

Tolgay Arslan, İtalya Serie A'daki tek golünü Udinese'nin Inter'i 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada kaydetmişti. 

Tolgay Arslandan Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek için transfer sözleri: Hemen gelsinler

FERDİ VE İSMAİL'E TRANSFER TAVSİYESİ

Türkiye'de Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen, kariyerine şu sıralarda İtalyan ekibi Udinese'de devam eden Tolgay Arslan, Takvim'e açıklamalarda bulundu. Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk favorisini açıklayan Tolgay Arslan, İtalyan takımlarıyla transferde anılan İsmail Yüksek ve Ferdi Kadıoğlu'na da transfer tavsiyesinde bulundu.

"TEKLİF VARSA DÜŞÜNMEDEN GELSİNLER"

Napoli forması giyen Kim Min Jae'nin yanı sıra İtalyan takımlarıyla anılan Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek için Tolgay, "Kim, İtalya'da iyi bir hava yakaladı. Napoli'de onu çok seviyorlar. Dünya devleriyle anılması normal. Ferdi ve İsmail'in yerinde olsam Avrupa'dan teklif geldiğinde teklifi düşünürüm. Fenerbahçe büyük bir camia. Ama Napoli ve Inter gibi camialardan bahsediyoruz. Eğer teklif varsa hiç düşünmeden İtalya'ya gelsinler" diye konuştu.

Tolgay Arslandan Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek için transfer sözleri: Hemen gelsinler

"ARDA GÜLER'İ RAHAT BIRAKMAK İYİLİK OLUR"

Türkıye Ligi'ni çok yakından takip ettiğini söyleyen Tolgay, "Arda Güler çok büyük bir yetenek. Ama Arda'yı rahat bırakmak gerekiyor. Bırakalım çocuk kendisini bir geliştirsin. Böyle bir yeteneğin Türkiye'de olmasına insanlar mutlu olmalı. Onu rahat bırakmak en güzeli olur" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar