15.05.2025 - 15:47 | Son Güncellenme:
SPOR SERVİSİ
Galatasaray’ı 2 sezondur ligde şampiyonluğa ulaştıran ve üst üste 3. şampiyonluğa da sadece 1 puanı kalan Okan Buruk, Sarı-Kırmızılı takımın başında ilk Türkiye Kupası sevincini Gaziantep’te yaşadı.
KUTLAMA İÇİN GERİ SAYIM
Sarı-Kırmızılılar, Türkiye Kupası ve Süper Lig Şampiyonluğu zaferlerini unutulmaz bir kutlamayla taçlandıracak. Artık lig şampiyonluğunun da kesinleşmesi bekleniyor. Yenikapı Meydanı'nın kullanımı için de Valilik onayının çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Böylece 5. yıldız ve çifte kupa organizasyonun kesinleşmesiyle birlikte tüm gün sürecek etkinliklerle kutlanacak.
KAFKAS: GALATASARAYLI OLMAK AYRICALIK HALİNE GELDİ
Ümit Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor'u 3-0 mağlup eden Galatasaray ile ilgili yayıncı kuruluşa dikkat çeken yorumlarda bulundu.
"Galatasaraylı olmak şu dönemde bir ayrıcalık haline geliyor. Diğer takımlar bu yarışın içinde mutlaka olmalı. Herkes Galatasaray'ı alkışlamalı. Hak ederek kupayı kazandılar. Hak ederek de lig şampiyonu olacaklar."
GALATASARAY SEVİYESİNE ÇIKMALILAR
"Galatasaray tek takım olma yoluna gidiyor! Diğer takımlar bu yarışa ortak olmalı, Galatasaray seviyesine çıkmalılar. Heyecan olsun."