UEFA Avrupa Ligi Tomas, Hajduk'a Galatasaray hakkında tüyo verdi

Tomas, Hajduk'a Galatasaray hakkında tüyo verdi

24.09.2020 - 14:49 | Son Güncellenme:

Galatasaray-Hajduk Split maçını yorumlayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Stjepan Tomas, sarı-kırmızılıların zayıf yanları konusunda Hırvat ekibine tüyolar verdi.

Tomas, Hajduka Galatasaray hakkında tüyo verdi

Çaykur Rizespor teknik direktörü Stjepan Tomas, UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Galatasaray-Hajduk Split maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hırvat basınına konuşan deneyimli çalıştırıcı, iki takımın güçlerini tartıya çıkardı, değerlendirmelerde bulundu ve şunları söyledi:

Haberin Devamı

‘Galatasaray açık ara maçın favorisi’

“Galatasaray maçın açık ara favorisi. Şansı olmadığı anlamına gelmez ama Hajduk Split’in bu maçta işi zor olacak. Sarı-kırmızılılar iyi top oynuyor. Falcao hala üst düzey oynayabiliyor. Arda ile iyi anlaşıyorlar. Feghouli, Babel, Diagne, Belhanda ve daha bir dizi kaliteli oyuncu var kadroda”

‘Tek zayıf tarafları savunmanın solu’

“Hajduk Split teknik direktörü Hari Vukas, Galatasaray’da Igor Tudor’un yardımcısı olarak çalıştı. Dolayısıyla futbolcuları, ortamı tanıyor. Sürpriz yapmaya çalışacak. Galatasaray’ın tek zayıf yanı olarak savunmanın sol tarafı. Hajduk sağ kanattan fırsat yakalayabilir. Savunmanın ortasında ise Marcao-Luyindama ikilisi çok iyiler”

‘Fenerbahçe maçı bir avantaj olabilir’

Haberin Devamı

“Hajduk Split haftayı maç yapmadan geçti. Galatasaray’ın dinlenecek zamanı yoktu. Kadroda muhtemelen rotasyona gitmek zorunda kalacaklar. Pazar günü bir derbi maçı oynayacaklar. Fenerbahçe maçları Galatasaray için çok önemlidir. Özel olarak çalışırlar. Bu Hajduk Split için bir avantaj olabilir”

‘Gruplara kalamazsa büyük skandal olur’

“Fatih Terim winner bir karakter. İmparator diye çağrılıyor, elde ettiği başarılarla sadece Türkiye değil Avrupa’da da saygı görüyor. Galatasaray, Avrupa Ligi’nde gruplara kalamazsa bu büyük bir şok ve büyük skandal olur.”