Kasımpaşa Tony Adams Kasımpaşa'yı ziyaret etti!

Tony Adams Kasımpaşa'yı ziyaret etti!

24.01.2014 - 17:07 | Son Güncellenme:

İngiliz futbolunun 100 efsane oyuncusu listesinde yer alan eski Arsenalli yıldız futbolcu Tony Adams, Kasımpaşa Kulübü’nü ziyaret etti.

Tony Adams Kasımpaşayı ziyaret etti

Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri’ne gelerek incelemelerde bulunan efsane İngiliz futbolcu Adams’ın, akşam oynanacak Karabükspor maçını da Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda izleyeceği bildirildi.

Haberin Devamı

Türk asıllı dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil’in de formasını giydiği, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’da 22 yıl boyunca mücadele eden Tony Adams, kulüp taraftarları tarafından tüm zamanların en iyi oyuncularından biri olarak gösterilmişti.

Azerbaycan Futbol Federasyonu Danışmanlığını yürüten Adams, Kasımpaşa’yı yakından takip ettiğini söylerek, "Kasımpaşa’nın hedefleri ve projesi Türk futbolu adına çok önemli. Yapmış oldukları tesisler inanılmaz derecede güzel ve büyük hedeflere doğru ilerlediklerini gözle görebiliyoruz" diye konuştu.

TONY ADAMS KİMDİR?

İngiliz Teknik Direktör ve eski defans oyuncusu. Premier Lig kulüplerinden Portsmouth’un eski teknik direktörü. 22 yıllık kariyeri boyunca Arsenal forması giymiştir. Kulüp taraftarları tarafından tüm zamanların en iyi oyuncularından biri olarak gösterilmiş ve İngiliz futbolunun 100 efsane oyuncusu listesinde yer almıştır. Arsenal’de 6 numaralı formayı, Milli takımda ise 5 numaralı formayı giymiştir. Arsenal’de 4 Lig şampiyonluğu, 3 FA Kupası şampiyonluğu, 2 Lig kupası şampiyonluğu, bir Kupa Galipleri Kupası şampiyonluğu ve 3 kez de FA Communitty Shields şampiyonluğu yaşamıştır.