Milli Takım Töre-Hakan barıştı

Töre-Hakan barıştı

24.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

A Milli Takımı dün Almanya’ya gitti, ekibe burada katılan Hakan Çalhanoğlu ile Gökhan Töre arasındaki gerginlik son buldu. İkili antrenmanda sarmaş dolaş oldu.

Töre-Hakan barıştı

A Milli Takımı, 28 Mart Cumartesi günü deplasmanda Hollanda ile yapacağı maç öncesi kamp için dün Almanya’ya gitti, burada ilk idmanını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Münster’e hareket eden ekipte, Ersan da yer aldı. Hakan Çalhanoğlu, Mevlüt Erdinç ve Kazım Kazım ise Almanya’da takıma katıldı. Milli takımda yer almayacağını söyleyen Ömer Toprak konusunda ise Türkiye Futbol Federasyonu’ndan henüz bir açıklama yapılmadı. TFF’nin Milli Takımlardan Sorumlu yöneticisi Fethi Heper de kafilede yer aldı. Güne damgasını vuran olay ise Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu’nun barışması oldu. İstanbul’da Gökhan Töre’nin Hakan ile Ömer Toprak’a silah çekmesiyle başlayan olay, aylar sonra tatlıya bağlandı. Hakan’ın ay-yıldızlı ekibe katılması sonrasında Gökhan ile sarmaş dolaş olduğu, o eski günlerin unutulduğu dile getirildi.

Haberin Devamı

İlk idman Almanya’da

A Milli Futbol Takımı, Hollanda maçının ilk çalışmasını Almanya’da gerçekleştirdi. Basına kapalı antrenmanda, futbolcular ısınmanın ardından iki gruba ayrıldı. Süper Lig’de önceki gün oynanan müsabakalarda yer alan futbolcular yenileme çalışmasıyla idmanı tamamladı.

Hafif sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Hakan Balta, Mehmet Topal, Ersan Gülüm ve Serdar Aziz takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Beşiktaşlı Ersan Adem Gülüm’ün de dahil edildiği kafileye, Hakan Çalhanoğlu, Mevlüt Erdinç ve Kazım Kazım Almanya’da katıldı.

Son tercih Ersan Gülüm

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Hollanda ile karşılaşacak olan A Milli Takımı’nda sıkıntılar birer birer halledilmeye çalışılıyor.

Ömer Toprak’ın, daveti reddetmesinin ardından hemen kolları sıvayan ay-yıldızlı ekibin teknik kurmayları, önceki gece geç saatlere kadar çalıştı. Çözüm aranan konu, Ömer’in yerine kimin davet edileceği idi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve yardımcıları, ilk olarak Fenerbahçeli Egemen Korkmaz’ı kadroya almayı düşündü. Beşiktaş derbisinde de sahanın en iyileri arasında kendini gösteren Egemen için Fenerbahçe’nin doktorlarıyla görüşüldü. Sakatlıktan yeni kurtulan oyuncunun halen kendine gelemediğini söyleyen sarı-lacivertli sağlık heyeti, “Henüz iyileşmedi. Derbiye bile iğneyle çıktı” deyince Beşiktaşlı Ersan Gülüm’e dönüldü.

Haberin Devamı

Barışan Hakan Çalhanoğlu ve Gökhan Töre’nin yanyana çalışmaları da dikkatlerden kaçmadı.

Yazarlar