Trabzonspor Trabzon’da ateşli genel kurul

Trabzon’da ateşli genel kurul

02.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eskişehirspor maçında yönetime tepkilerini gösteren muhalifler, 8 Aralık’taki genel kurul toplantısında yönetimi istifaya çağıracak

Trabzon’da ateşli genel kurul

SÜPER Lig’e istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve Avrupa defterini erken kapatan Trabzonspor’da, 8 Aralık Cumartesi yapılacak olan olağan genel kurul toplantısı çok ateşli geçecek.
ESKİŞEHİR maçında alınan 3-0’lık yenilginin ardından taraftarların yanı sıra şeref tribünü de başkan Sadri Şener’e ve ekibine tepkisini göstermişti.
sportif başarısızlıkları kongreye taşıyıp yönetimin istifasını isteyecek muhalifler, G.Birliği karşılaşmasının skoruna göre strateji belirleyecek.
KURUL için muhaliflerin kentte lobi çalışmalarına başladığı öğrenilirken, başkan Şener’in yanıtının da bir o kadar sert olacağı belirtildi. Yumruğunu masaya vurup verilmeyecek hiçbir hesaplarının olmadığını söyleyecek Şener’in, herkesi birlik olmaya çağıracağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Şener ve Cavcav’dan transfer zirvesi

ESKİŞEHİR maçının 70. dakikasında stadyumu terk eden Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yarın takımının oynayacağı G.Birliği karşılasmasındaki yerini alacak. Ankara’daki mücadeleye de gitmemeyi düşünen Şener’i bu kararından G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav’ın vazgeçirdiği öğrenilirken, ikilinin ara transfer dönemini de masaya yatıracağı kaydedildi. İkilinin ilk gündem maddesi ise Henrique olacak.