Trabzonspor Trabzon’da çifte hesap

Trabzon’da çifte hesap

12.03.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili takım, Teleset Mobilya Akhisarspor deplasmanından galibiyetle ayrılarak, hem moral bulmak hem de ligin ilk yarısında 6-1 mağlup olduğu rakibinden rövanşı almanın planlarını yapıyor.

Trabzon’da çifte hesap

Beşiktaş yenilgisinin ardından olağanüstü kongre kararıyla sarsılan Trabzonspor bugün Teleset Mobilya Akhisarspor deplasmanında çok kritik bir puan mücadelesine çıkacak.

Haberin Devamı

Şampiyonluk yarışından erken kopan ve rotasını Avrupa kupaları olarak belirleyen bordo-mavili takım, Akhisar karşısında çifte hedefi vurmaya çalışacak. Sahadan galibiyetle ayrılması halinde rahat bir nefes alacak olan Karadeniz ekibi aynı zamanda sezonun ilk yarısında evinde 6-1 gibi tarihi bir skorla yenildiği rakibinden rövanşı almayı da başaracak.

Trabzonspor dün sabah gerçekleştirdiği son çalışmanın ardından Manisa’ya giderek kampa girdi. Sakatlıkları devam eden Esteban, Mustafa Akbaş, Jan Durica, Matus Bero, Abdulkadir Ömür, Kamil Ahmet Çörekçi ve Fabian Castillo ile cezalı Tomas Hubocan kafilede yer almadı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay kadrodaki eksikler nedeniyle U21 takımında forma giyen Sami Can Özkan’ı da Manisa’ya götürdü.

Haberin Devamı

Akhisar zorluyor

Trabzonspor ile Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig’de 12. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 11 maçta bordo-mavililer sadece 3 galibiyet alabildi. Ege temsilcisi 5 kez kazanırken, 3 maç da berabere tamamlandı. Trabzonspor’un 15 golüne, Akhisarspor 21 golle karşılık verdi.

Trabzon’da çifte hesap