Trabzonspor Trabzon’da Kimpembe için girişim

Trabzon’da Kimpembe için girişim

06.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili yönetim, PSG forması giyen 20 yaşındaki Fransız stopere kanca attı

Trabzon’da  Kimpembe için girişim

Transfer çalışmalarını UEFA’nın uygulamaya koyduğu yeni yaptırımlar çerçevesinde yürüten Trabzonspor’un, 20 yaşındaki Fransız stoper Presnel Kimpembe’nin peşinde olduğu belirlendi.

Haberin Devamı

Bordo-mavililerin, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın isteği doğrultusunda Paris Saint Germain forması giyen Kimpembe ile temasa geçtiği öğrenildi. Genç oyuncu için Fransız kulüpleri Saint Etienne ve Caen’in de devrede olduğu aktarıldı.

Bonservis bedeli yaklaşık 1 milyon 500 bin euro olan Presnel Kimpembe, PSG’de bu sezon 3’ü kupada olmak üzere toplam 9 resmi karşılaşmada forma şansı buldu. PSG ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Demokratik Kongo asıllı genç futbolcu, Fransa U21 takımında da görev yapıyor.

Bu arada Asbaşkan Ahmet Çubukçu transferde sağlam adımlar atmak zorunda olduklarını söyledi. Trabzonspor’u yeniden ayağa kaldırmaya çalıştıklarının altını çizen Çubukçu, “Futbolculara, hocalara milyon eurolar vererek geçmişteki hataları tekrar edemeyiz. Artık sağlam adımlarla hareket etmemiz lazım. Bundan sonra ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız. Bu konuda gerekeni yapıyoruz” dedi.

Yazarlar