Türkiye Kupası Trabzon’da kupa görevi yedeklerin

Trabzon’da kupa görevi yedeklerin

01.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Teknik Direktör Ersun Yanal bugün 2. Lig ekibi Gümüşhanespor’la oynayacakları maçta yedek ve genç oyunculara forma şansı verecek.

Trabzon’da kupa görevi yedeklerin

Ersun Yanal yönetiminde büyük umutlarla başladığı Süper Lig’de umduğunu bulamayan ve 12. haftanın ardından 12 puanla 14. sırada yer alan Trabzonspor bugün Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nun ilk haftasında 2. Lig ekibi Gümüşhanespor’u ağırlayacak.

Haberin Devamı

Bordo-mavili takım sahadan galibiyetle ayrılarak rahat bir nefes almanın hesaplarını yapıyor. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak ve a2’den naklen yayınlanacak maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Teknik Direktör Ersun Yanal, Süper Lig’de görev verdiği oyuncuların büyük bölümünü kupa sınavında dinlendirecek. Yedek ve genç oyunculardan kurulu bir 11’i sahaya sürmesi beklenen Yanal’ın sadece Gençlerbirliği maçında cezaları yüzünden görev yapamayan Mehmet Ekici ile Okay Yokuşlu’ya forma verebileceği ifade edildi.

Bu arada Trabzonspor-Gümüşhanespor maçı öncesi bordo-mavili kulübün efsane futbolcuları gösteri maçı yapacak. Saat 19.00’da başlayacak maç nedeniyle stadın kapıları 17.30’da açılacak.

Haberin Devamı

Osmanlıspor’un konuğu Gaziantep
Ziraat Türkiye Kupası gruplarında bugün dört maç daha oynanacak. A Grubu’ndaki önemli randevuda Osmanlıspor evinde Gaziantepspor’u konuk edecek. Müsabaka saat 18.30’da başlayacak. Diğer karşılaşmaların programı şöyle: 12.00 Sancaktepe Belediyespor-Kasımpaşa, 14.00 Kızılcabölükspor-Atiker Konyaspor, 16.00 Çaykur Rizespor-İnegölspor.

Yazarlar