Trabzonspor Trabzon golcüsünü buldu

Trabzon golcüsünü buldu

16.06.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Yönetimi, Sparta Prag’ın Kamerunlu golcüsü Kweuke’yi listesine aldı. Yıldız oyuncu için bordo-mavili kulübün dışında Sivasspor’un da girişimde bulunduğu iddia edildi

Trabzon golcüsünü buldu

BATUHAN BABAOĞLU

Yeni sezona Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay önderliğinde iddialı bir kadroyla girmek isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çek basınının haberine göre bordo-mavili yönetim Sparta Prag takımının Kamerunlu forveti Leonard Kweuke için düğmeye bastı.
Sparta Prag İletişim Müdürü Ondrej Kasik, yaptığı açıklamada, kulübün yönetim kurulu üyelerinden birinin transfer görüşmeleri yapmak üzerine İstanbul’a gittiğini duyurdu. Kasik, “İsimlerini açıklayamayacağım 3 Türk kulübü, Kweuke ile yakından ilgileniyor. Bu kulüplerden birisi geçen sezon da teklif yapmıştı, fakat maddi konularda anlaşamamıştık. Bu kez çok istekliler” dedi. Çek basını ise bu kulüplerden ikisinin Trabzonspor ve Sivasspor olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

Trabzon golcüsünü buldu

Giray’a Ruslar talip
Öte yandan Trabzonspor’un savunmacısı Giray Kaçar’ın Rus kulüplerinin takibine girdiği iddia edildi. Rusya’nın CSKA Moskova ile Spartak Moskava takımlarının Giray Kaçar’ı kadrosuna katmak iin çalışmalara başlayacağı bildirildi. Tecrübeli futbolcunun da tatil için Rusya’ya gitmesi kafaları karıştırdı. Ayrıca Giray için iki kulübün 4 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı da belirtildi.

‘Mücadelemiz sürecek’

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Genel Kurul Üyesi Salim Karabacak’ın, TFF Olağan Genel Kurulu’nda bordo-mavili kulübü temsil edecek delegeler arasında yer almasıyla ilgili açıklama yaptı. Bildiride şu ifadelere yer verildi: “Karabacak’ı listemizdeki sıkışıklıktan dolayı ekibimize alamamıştık. Bu konuyu mücadelemizin farklılaştığı gibi kamuoyuna aktarmanın gerçekçi bir yanı yoktur. Temiz Türk futbolu adına aynı mücadelemiz var olduğumuz sürece devam edecektir.”