TrabzonsporTrabzon, Luce'ye karşı!

Trabzon, Luce'ye karşı!

09.10.2012 - 17:06 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, milli maç arasında Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna'nın güçlü takımı Shakhtar Donetsk ile hazırlık maçı oynayacak.

Trabzon, Luceye karşı

13 Ekim Cumartesi günü Giresun'da oynanması planlanan maçın gelirinin İkinci Lig takımlarından Giresunspor'a kalacağı bildirildi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Trabzonspor'un 13 Ekim Cumartesi günü Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla hazırlık maçı yapacağı belirtildi. Karşılaşmanın hasılat gelirinin ise Giresunspor Kulübü'ne kalacağı belirtilen açıklamada, "Komşu illerle var olan diyaloğu daha da geliştirmeyi düşünen kulübümüz, program uygunluğu halinde bu tarz organizasyonlara devam edecek." denildi.

KEŞFETYENİ
Herkes şaşkına döndü! Çantasından 'büyü' çıktı
Herkes şaşkına döndü! Çantasından 'büyü' çıktı

Cadde | 21.05.2025 - 10:57

Evlilikleri magazin gündeminde yer alan Hailey Bieber'ın bu sefer çantasından çıkan 'aşk büyüsü' konuşuluyor.

Yazarlar