Kayserispor Trabzon’un gözü kupada

Trabzon’un gözü kupada

06.05.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kayseri'den eli boş ayrılan bordo-mavili takım rotasını Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'la yapacağı yarı final rövanş maçına çevirdi

Trabzon’un gözü kupada

Süper Lig'de hiçbir hedefi bulunmayan Trabzonspor, Kayserispor yenilgisini fazla dert etmedi. Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak bu sezon çok üzdüğü taraftarının yüzünü güldürmek isteyen bordo-mavili takım çarşamba günü Sivasspor'la oynayacağı yarı final rövanş maçına odaklandı.
Sivas'ta 2-1 mağlup olduğu rakibinden rövanşı alarak kupada finale adını yazdırmak isteyen Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Kayserispor yenilgisini akıllarının kupa sınavında olmasına bağladı. Tecrübeli çalıştırıcı, "Kayseri karşısında iyi değildik. Bunun kupa sınavı öncesi normal olduğunu düşünüyorum. Tek hedef Sivasspor’u yenip final oynamak. Bu yıl kupayı kazanmak istiyoruz. Gelecek yıl çok daha iyi bir Trabzonspor oluşturacağız" dedi.
Kayseri'de takımının tek golünü atan Olcan Adın da artık Sivasspor maçını düşündüklerini dile getirdi. Başarılı futbolcu, "Sahadan gerekli skorla ayrılarak finale çıkmak istiyoruz. Önce finale çıkmak ardından kupayı almak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Yazarlar