Trabzonspor Trabzon’un mazereti var!

Trabzon’un mazereti var!

02.04.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Genel Sekreter Köksal Güney, hakem hatalarının canlarını yaktığını söyledi, “Bunlar olmasaydı daha üst sıralarda yer alıp, Avrupa kupalarına katılmalarını garantilemiştik” yorumunu yaptı

Trabzon’un mazereti var

Trabzonspor, hakem hatalarının fazlalığından dert yandı, üst sıralarda yer alamamalarının en büyük nedenini bu olarak gösterdi.
Genel Sekreter Köksal Güney, “Peş peşe hakem hatalarının olması canımızı yaktı. Hakem hataları olmasıydı daha üst sıralarda yer alıp Avrupa kupalarına katılmayı garantilemiştik” dedi. Güney, golsüz berabere tamamlanan Elazığspor maçında da aleyhlerine yanlışların olduğunu ileri sürerek, hakem Mete Kalkavan’ın cesaretli kararlar veremediğini ifade etti. Bordo-mavili yönetici, “Penaltımızı vermeyerek, maçın sonucunu etkilemiştir. Elazığspor ligde kalmak, biz de Avrupa kupaları için bu maça büyük önem veriyorduk. Maçın ağırlığını kaldıramadı, 2 puan kaybettik” diye konuştu.
Avrupa’ya katılacağız
Her ne olursa olsun Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etme hedeflerini gerçekleştirmek istediklerini anlatan Güney, şunları kaydetti:
“Biz Avrupa kupalarına katılacağımıza inanıyoruz. Maçlarımızı en az puan kaybıyla tamamlayıp bu hedefimizi gerçekleştireceğiz. Elazığspor maçındaki puan kaybı işimizi zora soktu. Kasımpaşa ve Elazığspor maçlarını alsaydık sıralamadaki yerimiz daha güvenli olurdu. Biz inanıyoruz, Avrupa’ya gideceğiz. Futbolcularımıza güveniyoruz. Gençlerbirliği maçıyla yeniden bir çıkış yakalamak istiyoruz.”

Yazarlar