Beşiktaş Trabzonspor - Antalyaspor maçı bitmeden seyirciler sahaya girdi! Tarihe geçen görüntüler

Trabzonspor - Antalyaspor maçı bitmeden seyirciler sahaya girdi! Tarihe geçen görüntüler

30.04.2022 - 22:34 | Son Güncellenme:

Trabzonspor - Antalyaspor maçında son düdük gelmeden tribünler sahaya indi. Hakem son düdüğü çalmadan şampiyonluk sevincine başlayan taraftarlar anonsların ardından tribünlere geri döndü.

Trabzonspor - Antalyaspor maçı bitmeden seyirciler sahaya girdi Tarihe geçen görüntüler

Bordo-mavililer, en son 1983-1984 sezonunda şampiyon olurken, tam 38 yıl aradan sonra şampiyon olma sevincini yaşadı. Maçın son anlarında bordo-mavili taraftarlar mücadelenin sona erdiğini düşünerek sahaya girince, maç kısa bir süre durmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Taraftarların sahanın dışına çıkarılmasının ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti. Ardından bitiş düdüğüyle birlikte binlerce taraftar sahaya girerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Şehir merkezinde ve Türkiye'nin 4 bir yanında bordo-mavililer şampiyonluk sevinci yaşamaya başladı.

Haberin Devamı

Korner bayrağını söküp götürmeye kalktı
Trabzonsporlu bir taraftar maçın bittiğini zannettiği için korner bayrağını söküp götürmeye kalktı. Ancak maç bitmediği için korner bayrağını tekrar yerine koydu. Trabzonspor taraftarları, güvenlikler eşliğinde sahadan çıkartıldı.

Stada giremeyen binlerce taraftar dev ekranlardan maçı izlediler
Trabzonspor, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi iş birliği ile karşılaşmaya bilet bulamayan taraftarlar, Atatürk Alanı ve eski Hüseyin Avni Aker Stadı'nın yerine yapılan Millet Bahçesi'nde karşılaşmayı dev ekranlardan takip ettiler. Bazı taraftarlar iftarlarını evlerinden getirdikleri yiyeceklerle meydanlarda açarken, çoğunluğu ise restoranlarda ve lokantalarda yemek yiyerek maç saatini bekledi. Bordo-mavili taraftarlar, iftarını açtıktan sonra karşılaşmayı dev ekrandan izlediler. Karşılaşmanın hemen başında Cornelius’un şampiyonluğu ilan eden golü sonrası ise taraftarlar büyük sevinç yaşadılar.

Haberin Devamı

Trabzonspor - Antalyaspor maçı bitmeden seyirciler sahaya girdi Tarihe geçen görüntüler

Trabzonspor - Antalyaspor maçı bitmeden seyirciler sahaya girdi Tarihe geçen görüntüler