Trabzonspor Trabzonspor, Avrupa aşkına! Taraftarından yoksun

Trabzonspor, Avrupa aşkına! Taraftarından yoksun

12.04.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor, bunların ilkini bugün Sivasspor karşılaşmasında çekecek.

Trabzonspor, Avrupa aşkına Taraftarından yoksun

Ligde 52 puanla üçüncü sırada bulunan bordo-mavililer, bugün rakibini yenip, sıralamadaki yerini iyice sağlama almak istiyor. Takipçisi Beşiktaş’ın beş puan önünde bulunan Karadeniz ekibi, siyah-beyazlılar ile arasındaki farkı en azından korumak amacında...

Haberin Devamı

Trabzonspor’da, tedavisi devam eden Hüseyin Türkmen dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Alternatif oyuncu konusunda eli bir hayli güçlenen Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın, kadro seçiminde nasıl bir tercih yapacağı merak konusu oldu. Daha önce santrforda bir tek Enis Destan’la yola devam etmek zorunda kalan Avcı’nın tercihleri arasında Pepe, Onuachu ve Umut Bozok da bulunuyor.

Cezası nedeniyle Sivasspor maçında seyircisinden mahrum kalacak olan Trabzonspor, Disiplin Talimatı’na göre konuk takıma yer ayırmak zorundaydı. Karadeniz ekibi Sivasspor için 2 bin 61 bilet ayırırken, dün itibariyle 9’u satıldı.