Trabzonspor Trabzonspor böyle güzel!

Trabzonspor böyle güzel!

09.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Çaykur Rizespor'a gol yağdırdı, dört maç aradan sonra üç puanla tanıştı: 6-0

Trabzonspor böyle güzel

MAÇIN ÖYKÜSÜ - CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Karadeniz temsilcisi, seyircisiz maçta gençlerden kurulu bir kadro ile mücadele etmesine rağmen rakibine göz açtırmadı. Ağları iki kez havalandıran Yusuf Yazıcı futboluyla parmak ısırttı. Ev sahibinin diğer gollerini Mehmet Ekici, Muhammet (2) ve Yusuf Erdoğan attı.

Spor Toto Süper Lig’de 32. haftada Trabzonspor evinde Çaykur Rizespor’u 6-0 yendi, ligde 4 maç sonra galibiyet elde etti.

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Karadeniz temsilcisi, hem futbol hem de sonuçlar olarak oluşan baskıyı farklı bir kadroyla bitirmeye çalıştı.

Semih, Yusuf Yazıcı, Savaş, Okay ve Yusuf Erdoğan gibi gençlerle oluşan kadro Mehmet Ekici, Muhammet ve Bosingwa gibi kalitelerle birleşti.

Haberin Devamı

Zaten ev sahibi de hızlı başladı ve 2’de Musa’nın şutunda Itandje’ın kurtarışı işaretleri verdi. 11’de Yusuf Erdoğan’ın getirdiği topta Yusuf Yazıcı sol ayağıyla uzaktan şık bir gol attı: 1-0. Hemen 4 dakika sonra tabela 15’e geldiğinde de M.Ekici özlenen klas gollerinden birini uzaktan şutla kaydetti: 2-0.

37’de genç yıldızlar; Yusuf Yazıcı-Savaş ikilisinin hazırladığı pozisyonda, Savaş’ın direğe takıldığı şutunu Muhammet Demir tamamlayıp, 3-0 yaptı.

Parlayan güneş

Güneşli günde adeta parlayan Yusuf Yazıcı, maça damgasını vurmaya devam etti. Genç oyuncu, 42’de kaptığı topta Muhammet’e ikinci golünü attırdı: 4-0.

Sahanın açık ara en iyisi olan Yusuf Yazıcı 57’de sağ çaprazdan sol ayağıyla şık bir vuruşla farkı artırdı: 5-0. Adeta kötü günlerin acısını çıkaran bordo-mavililer, 68’de başlattığı atağı, güzel bir golle bitiren Yusuf Erdoğan sayesinde 6-0’ı yakaladı.

Özellikle son 15 dakikada oyunda olan genç Muhammet Beşir’in hareketli futbolu da dikkatlerden kaçmadı.

Trabzonspor böyle güzel