Trabzonspor Trabzonspor - Hull City maçında saha karıştı! Ozan Tufan yıldızlaştı

Trabzonspor - Hull City maçında saha karıştı! Ozan Tufan yıldızlaştı

03.12.2022 - 18:52 | Son Güncellenme:

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarına devam eden Trabzonspor özel maçta Hull City ile karşı karşıya geldi. Müsabakanın son dakikalarında iki takım futbolcuları arasında büyük bir tartışma çıktı. Hull City'de Ozan Tufan maçın yıldızı oldu.

Trabzonspor - Hull City maçında saha karıştı Ozan Tufan yıldızlaştı

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, 2022 Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada özel maçta Hull City'le karşılaştı. Karşılaşma Antalya'da oynandı. Trabzonspor erken gol bulduğu maçta Hull City'le yenişemedi. Dostluk maçının son dakikalarında yaşanan tartışma dikkat çekti. Öte yandan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de Ozan Tufan etkili bir performans sergiledi.

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Hull City maçında ideale yakın bir ilk 11'i sahaya sürdü. Bordo-mavililer karşılaşmaya Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Hüseyin Türkmen, Vitor Hugo, Arif Boşluk, Manolas Siopis, Marek Hamsik, Trezeguet, Abdülkadir Ömür, Naci Ünüvar, Umut Bozok ilk 11'yle başladı.

TREZEGUET GOLÜNÜ ATTI

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Trabzonspor oldu. Abdülkadir Ömür'ün pasını penaltı noktasının solunda kontrol eden Trezeguet, sağ ayağıyla kalecinin soluna doğru bir vuruş yaptı. Trezeguet'in şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve bordo-mavililer rakibi karşısında 4'üncü dakikada 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Trabzonspor - Hull City maçında saha karıştı Ozan Tufan yıldızlaştı

OZAN VE DOĞUKAN OYUNDA

Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, müsabakanın 64'üncü dakikasında çok sayıda değişikliğe imza attı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibinde oyuna giren futbolcular arasında Ozan Tufan ile Doğukan Sinik de yer aldı. Öte yandan bir dönem Süper Lig'de forma giyen Oscar Estupinan da oyuna dahil oldu.

Haberin Devamı

PENALTI KARARI, OZAN ATTI

Müsabakanın 70'inci dakikasında Hull City'de Doğukan Sinik, ceza sahası içi sol çaprazda rakibiyle girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi bu pozisyon sonrası penaltı kararı verdi. Hull City'de topun başına geçen Ozan Tufan, kalecinin sağına doğru vurarak topu ağlara gönderdi.

Trabzonspor - Hull City maçında saha karıştı Ozan Tufan yıldızlaştı

ORTALIK KARIŞTI

Mücadelenin 77'nci dakikasında iki takım futbolcuları arasında tansiyon yükseldi. Trabzonspor'da Bakasetas ile Hull City'de Woods arasında yaşanan tartışmaya iki takım futbolcuları dahil oldu. Ozan Tufan ve Doğukan Sinik yaşanan tartışmayı sonlandıran isimler oldu.

Trabzonspor - Hull City maçında saha karıştı Ozan Tufan yıldızlaştı

Müsabakanın hakemi yaşanan tartışmanın ardından Anastasios Bakasetas ile Woods'a sarı kartını gösterdi. Yaşanan tartışma sonrasında oyunun temposu iyice düştü.

Trabzonspor - Hull City maçında saha karıştı Ozan Tufan yıldızlaştı

VISCA YENİDEN SAHADA

Bordo-mavililerde sezon başında ciddi bir sakatlık geçiren Edin Visca, Hull City maçıyla birlikte yeniden formasına kavuştu. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Edin Visca'yı 62'nci dakikada oyuna dahil etti. Öte yandan bordo-mavililerde Taha Altıkardeş, Kerem Şen ve Emrehan Gedikli gibi genç isimler de oyuna girdi.

Haberin Devamı

Yazarlar