Trabzonspor Trabzonspor, Lizbon'un Douglas teklifini az buldu

Trabzonspor, Lizbon'un Douglas teklifini az buldu

07.08.2016 - 12:47 | Son Güncellenme:

Sporting Lizbon, Fırtına’nın kadroda düşünmediği Douglas için 1 milyon Euro’luk teklif yaptı. Ancak bu rakamı geri çeviren ve Hollandalı stoperin satışından daha fazla gelir elde etmeyi planlayan Bordo-Mavililer, Portekiz ekibinden teklifi artırmasını istedi

Trabzonspor, Lizbonun Douglas teklifini az buldu

Teknik direktör Ersun Yanal’ı takımın başına getirdikten sonra birbirinden önemli takviyeler yapan ve bambaşka bir kimliğe bürünen Trabzonspor’da transfer hareketliliği devam ederken bu kez de kadroda düşünülmeyen isimlerde gelişmeler yaşanıyor. Bordo-Mavililer’de yeni sezon öncesi gözden çıkarılan ve satış listesine konan Douglas ve Oscar Cardozo’ya teklif geldiği öğrenildi. Geçen sezonun başında Rus ekibi Dinamo Moskova’dan 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında alınan stoper Douglas’la Sporting Lizbon yakından ilgileniyor.

Haberin Devamı

DOUGLAS DA GİTMEK İSTİYOR

Portekiz ekibinin Brezilya asıllı Hollandalı oyuncu için Bordo-Mavililer’e 1 milyon Euro’luk teklif yaptığı belirtildi. Ancak Trabzonspor yönetiminin bu rakamı çok az bulduğu ve Sporting’in teklifini ağırdan aldığı bildirildi. Transfer döneminin son günlerine kadar bekleme yolunu tercih eden Karadeniz ekibinin, Douglas’ın satışından daha fazla gelir elde etmeyi planladığı ve Lizbon’dan teklifi yükseltmesini istediği öğrenildi. Bordo-Mavililer, Portekiz’den gelecek yanıtı beklerken, Trabzonspor formasıyla geçen sezon 19 maça çıkan 28 yaşındaki oyuncunun da Sporting’e gitmek için baskı yaptığı ifade edildi. (Habertürk)

Yazarlar