Şampiyonlar Ligi Trabzonspor maçı öncesi Kopenhag'da Daramy döndü

Trabzonspor maçı öncesi Kopenhag'da Daramy döndü

23.08.2022 - 17:26 | Son Güncellenme:

Trabzonspor karşısındaki ilk maçta kadroda olmayan Daramy sakatlığı atlattı. Kopenhag takımının en etkili isimlerinden olan genç kanat oyuncusu kafilede yer alırken, yarın bordo-mavililer karşısında sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor maçı öncesi Kopenhagda Daramy döndü

Şampiyonlar Ligi play off turu rövanş maçında Kopenhag ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor'da, kritik maç öncesinde sakat oyuncuların sıkıntısı yaşanıyor. Takımın en etkili isimlerinden Edin Visca ve Bakasetas, sakatlıkları nedeniyle bu maçta oynamayacak. Sakatlığı bulunan bir diğer önemli isim Marek Hamsik'in durumu ise henüz kesin değil.

Haberin Devamı

Bordo-mavililerde bunlar yaşanırken, rakip cephede ise tersi gelişmeler mevcut... Parken Stadı'nda yapılan ilk karşılaşmada kadroda olmayan Mohamed Daramy'nin sakatlığının geçtiği ortaya çıktı. Ajax'tan kiralık olarak Kopenhag takımında bulunan 20 yaşındaki etkili kanat oyuncusu kafile ile birlikte Türkiye'ye gelirken, görev verilmesi durumunda maçta görev alacak.

18 yaşında 12 milyon euro bonservis

Mohamed Daramy, Ajax formasıyla 16 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 3 gol 3 de asiste imza attı. Kopenhag'da ise 95 maçta 18 gol kaydederken, 10 da asist yaptı. Kopenhag'dan Ajax'a iki yıl önce 12 milyon euro bonservisle gitti.