Trabzonspor Trabzonspor, sezonu Türkiye Kupası ile tamamlamak istiyor

Trabzonspor, sezonu Türkiye Kupası ile tamamlamak istiyor

15.04.2013 - 12:33 | Son Güncellenme:

Kulüp genel sekreteri Yener: "Dokuzuncu kez kupayı müzemize getirmek istiyoruz.

Trabzonspor, sezonu Türkiye Kupası ile tamamlamak istiyor

Spor Toto Süper Lig’de Orduspor’u yenerek alt sıralardan kurtulma adına önemli bir galibiyet elde eden Trabzonspor, 17 Nisan Çarşamba Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya odaklandı. Kulüp genel sekreteri Hasan Yener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupa hedefini gerçekleştirmek için önce Sivasspor engelini geçerek finale yükselmeleri gerektiğini belirterek, ”Sivasspor, iyi futbol oynayan, iyi mücadele eden bir takım. Karşılaşma zorlu geçecek. Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda performansımız iyi" dedi.

Sivasspor karşılaşmasında da bu performanslarını sürdürmeleri gerektiğini ifade eden Yener, "Deplasmanda atacağımız gollerin turu geçme adına katkısı daha fazla olur. Sivas’tan alacağımız iyi sonuçla Avni Aker’de turu geçmek istiyoruz. Kolay bir eleme maçı olmayacak. İyi mücadele etmemiz, kalite farkını ortaya koymamız lazım" diye konuştu.

Yener, ligdeki durumları nedeniyle bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’nın kendileri için çok daha önemli hale geldiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: "Gelecek yıl Avrupa kupalarında oynayabilmemiz için tek kapı kupa gözüküyor. Dokuzuncu kez kupayı müzemize getirmek istiyoruz. Kupayı hak etmemiz için de bu mücadelemizin en üst seviyede olması lazım. Bizim için olumsuz geçen bir sezonda kupayı kazanmak ilaç olur. Tabii önce Sivasspor’u geçmemiz lazım."

Haberin Devamı

Giray, müjdesi

Trabzonspor’un Orduspor ile oynadığı karşılaşmada rakibiyle çıktığı hava topunda başına darbe alan Giray Kaçar’ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve bordo-mavili takımın bu sabah ki çalışmasında yer aldığı bildirildi.

Basına kapalı gerçekleştirilen çalışmaya katılan Giray’ın teknik direktör Tolunay Kafkas’ın görev vermesi halinde karşılaşmada oynayabilecek durumda olduğu öğrenildi.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak özel uçak ile 16.00’da Sivas’a gidecek.