Trabzonspor Trabzonspor, Sosa'yı resmen açıkladı

Trabzonspor, Sosa'yı resmen açıkladı

08.09.2017 - 10:24 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Jose Sosa için transfer görüşmelerine başlandığını resmen açıkladı. Bordo mavili ekibin yeni transferi Sosa, İstanbul'a geldi.

Trabzonspor, Sosayı resmen açıkladı

Trabzonspor, eski Beşiktaşlı Jose Sosa transferi için kulübü Milan ve oyuncuyla transfer görüşmelerine başlandığını resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un açıklaması şöyle;

'AC Milan kulübünün profesyonel futbolcusu Jose Sosa'nın kulübümüze transferi konusunda AC Milan ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır.' denildi.

İtalyan basınının iddiasına göre Bordo Mavili ekip Sosa transferi için Milan'a 6 milyon Euro ücret ödeyecek. Sosa'nın yıllık ücreti ise 4 milyon euro + bonuslar...

Sosa İstanbul'da!

Trabzonspor Kulübü'nün transfer görüşmelerine başladığını açıkladığı Milanlı orta saha futbolcusu Jose Sosa, İstanbul'a geldi.

İtalya'dan kalkan uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Arjantinli futbolcuyu burada çok sayıda Bordo-mavili taraftar karşıladı. Taraftarlar, tecrübeli futbolcuya tezahüratlar eşliğinde sevgi gösterilerinde bulundu.

Jose Sosa'nın, İstanbul'da Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüştükten sonra Trabzon'a giderek sağlık kontrolünden geçmesi ve ardından da resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Haberin Devamı

Chedjou ile karşılaştı

Sosa havalimanındaki bekleme salonunda Başakşehir futbolcusu Chedjou ile karşılaştı. İkili bir süre sohbet etti.

Trabzonspor, Sosayı resmen açıkladı

Olcay'dan paylaşım

Olcay Şahan, eski takım arkadaşının transferi sonrası bu fotoğrafı paylaştı;

Trabzonspor, Sosayı resmen açıkladı

Yazarlar