Trabzonspor Trabzonspor, Taxiarchis Fountas ve Kasim Adams ile el sıkıştı

Trabzonspor, Taxiarchis Fountas ve Kasim Adams ile el sıkıştı

15.08.2023 - 08:14 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili kulüp, bonservisi elinde olan Taxiarchis Fountas'ın yanı sıra Hoffenheim'da forma giyen Kasim Adams ile prensip anlaşmasına vardı.

Trabzonspor, Taxiarchis Fountas ve Kasim Adams ile el sıkıştı

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Antalyaspor'u sahasında 1-0 mağlup eden Trabzonspor, transferde atağa geçti.

Haberin Devamı

TRT Spor'da yer alan habere göre; Trabzonspor, son olarak D.C United forması giyen ve bonservisi elinde olan Taxiarchis Fountas, ayrıca Hoffenheim forması giyen Kasim Adams ile prensip anlaşmasına vardı. Bordo-mavili takımın anlaşma sağladığı Taxiarchis Fountas ve Kasim Adams, hafta içinde Trabzon'a gelecek.

Fountas'ın Yunanistan Milli Takımı forması giyiyor
Son olarak MLS'te D.C. United forması giyen forvet arkası mevkisinde görev yapan Taxiarchis Fountas, çıktığı 38 karşılaşmada 18 gol ve 1 asist kaydetti. Yunan oyuncu daha önce SK Rapid Wien, Panionios Athen AEK, Asteras Tripolis, SKN St. Pölten, SG Sonnenhof Großaspach, SV Grödig, FC Liefering ve Red Bull Salzburg formalarını da giydi. Yunanistan Milli Takımı'nın da formasını giyen Fountas, oynadığı 14 karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

Kasim Adams'tan 37 maçta 1 asist

Almanya Bundesliga ekibi forması giyen savunma oyuncusu Kasim Adams'ın sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona eriyor. Ganalı savunma oyuncusu Hoffenheim ile çıktığı 37 karşılaşmada 1 asist kaydetti. 28 yaşındaki savunma oyuncusu Hoffenheim dışında BSC Young Boys, FC Basel 1893, Mallorca, Fortuna Düsseldorf, RCD Mallorca B, Medeama SC ve BSC Young Boys U21 formalarını da giydi.

2017 yılından bu yana Gana Milli Takımı'nda da oynayan Adams, söz konusu çıktığı 12 karşılaşmada 1 gol ve 1 asistlik performans ortaya koydu.