Trabzonspor Trabzonspor transferde gaza bastı! 2 isim daha yolda

Trabzonspor transferde gaza bastı! 2 isim daha yolda

08.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bordo-mavililer, Belçikalı sağ bekin ardından Folcarelli ile Bocat’ın işini bitirmek için son aşamaya geldi. Karadeniz ekibi, böylece orta saha ve sol bek konusundaki sıkıntıyı da aşacak.

Trabzonspor transferde gaza bastı 2 isim daha yolda

Trabzonspor, Borussia Dortmund’dan transfer ettiği Thomas Meunier’i Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi, Gençlerbirliği karşılaşmasının kadrosuna aldı.

Haberin Devamı

Bordo-mavililer, Meunier ile 1.5 yıllık kontrat imzaladı. Bu sezon sonuna kadar 850 bin euro alacak olan 32 yaşındaki sağ bek, gelecek sezon ise 1.5 milyon euro garanti ücret, 500 bin euro da imza parası alacak. Meuiner’in menajerine de futbolcuya ödenecek brüt ücretin yüzde 4’ü verilecek.

Karadeniz ekibi, bu ismin ardından Fransız sol bek Eric Junior Bocat ile bir diğer Fransız orta saha oyuncusu Tim Jabol Folcarelli’de sona yaklaştı. 24 yaşındaki orta saha Tim Jabol-Folcarelli, Fransa Ligue 2 takımlarından Ajaccio’da forma giyiyor. Genç futbolcunun, Mendy’nin yanında 8 numara pozisyonunda görev alacağı vurgulandı.

St. Truiden forması giyen 24 yaşındaki sol bek Eric Bocat ise Belçika takımında bu sezon 25 karşılaşmada forma giydi, bir gol atıp, 3 asist yaptı.

Haberin Devamı

Trabzonspor Yönetimi’nin bu iki isim için de büyük aşama kaydettiği ifade edildi.

ARİF VE FOUNTAS GÖTÜRÜLMEDİ

Trendyol Süper Lig’de bu sezon istediğini yapamayan ve son 5 maçtır mağlup olan Trabzonspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası’nda, 1. Lig takımlarından Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Eryaman Stadı’ndaki karşılaşma 17.30’da başlayacak ve Mert Güzenge yönetecek.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Meunier’i Gençlerbirliği maçının kafilesine dahil ederken, Fountas ve Arif Boşluk takımda yer almadı. Bordo-mavili kafile 23 futbolcu ile Başkent’e gitti. Trabzonspor’un başında ilkleri yaşayan Abdullah Avcı, Karadeniz temsilcisiyle Süper Lig şampiyonluğu ve iki kez de Süper Kupa kazandı. Avcı’nın kariyerinde eksik kalan tek şey, Türkiye Kupası.

Yazarlar