Trabzonspor ‘Trabzonspor’un politikası yok’

‘Trabzonspor’un politikası yok’

27.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili kulübün eski başkanı Özkan Sümer, transferde şu an bir karmaşa yaşandığını dile getirdi, “Buradan çıkacak sonuca alışık olmak gerekir. Gelen arkadaşların ne yapacağına bakacağız” diye konuştu.

‘Trabzonspor’un politikası yok’

Trabzonspor’a hem teknik direktör hem de başkan olarak hizmet veren Özkan Sümer, bordo-mavililerde ihtiyaca dönük bir transfer politikası olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

ASKF’de düzenlenen bayramlaşma törende düşüncelerini dile getiren Sümer, “Trabzonspor’un kendi ihtiyacına dönük bir transfer politikası yok. Şu anda bir karmaşa var ve buradan çıkacak sonuca alışık olmak gerekir. Teknik işine girmek istemiyorum. Ama Trabzonspor’un gerçekten takım değerine uygun transfer yapmaya ihtiyacı var ve yıllardır bu ihtiyacı çekiyor. Gelen arkadaşların ne yapabileceğine bakacağız. Sonunda ortaya koyacakları bir değerle onları değerlendirebiliriz. Altyapıda olağanüstü bir çöküntü ve dağınıklık yaşanıyor. Bunun toparlanması kolay değil” diye konuştu.

100. yıl zor!

Başkan adaylarından Celil Hekimoğlu da bayramlaşmada şunları söyledi: “Trabzonspor’un 50. değil 100. yılını kutlamasını istiyorum. Ama bu borçlanmayla 100. yılı göremez. Şimdi 750 milyona çıkan bir borç var. Trabzonspor, Akyazı’yı pazarlayamıyor, gelir artmıyor. Kendim kaybettim ama Muharrem Usta ekonomiyi düzeltir dedim, olmadı. Trabzonspor’un altyapısı olduğu söylenen Akhisar, ligi borçsuz 7. sırada bitirdi. Trabzonspor 750 Milyon borçla 6. sırada bitirdi.”

Haberin Devamı

Yazarlar