Trabzonspor Trabzonspor’a dev destek

Trabzonspor’a dev destek

09.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili kulüp stat isim sponsorluğu için Papara ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Karadeniz ekibi dev anlaşma kapsamında 1 milyar 416 milyon lira gelir elde edecek.

Trabzonspor’a dev destek

Trabzonspor stat isim sponsorluğu için Papara ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Bordo-mavililerde stadın yeni ismi Papara Park oldu. Karadeniz ekibi dev anlaşma kapsamında 1 milyar 416 milyon TL gelir elde edecek.

KAP’a yapılan açıklamada, Papara Elektronik ile stadyum isim sponsorluğunun yanı sıra diğer reklam ve iletişim haklarını kapsayan geniş kapsamlı bir sözleşme imzalandığı duyuruldu. Buna göre 2023-2024 sezonundan itibaren toplam 5 sezonluk yapılan anlaşma karşılığında Trabzonspor’a yıllık 236 milyon TL + KDV olmak üzere toplamda 1 milyar 416 milyon TL ödeme yapılacak. Yıllık bedel her sezon öncesi haziran ayında açıklanacak yıllık TÜFE değişim oranında artırılacak. Kulüp tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasından elde edilecek kazancın önemli kısmı, kulübün Bankalar Birliği’ne olan borçlarının ödenmesinde kullanılacak. Sponsorluk anlaşmasında imzalar geçtiğimiz günlerde atılırken bu hafta yapılması planlanan lansman, Antalyaspor maçı sonrasına ertelendi.

Haberin Devamı

‘TARİHİN EN BÜYÜĞÜ’

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Papara CEO’su Emre Kenci çok büyük bir anlaşmaya imza attıklarını bildirdi. Başkan Doğan, “Çok önemli bir iş birliğini hayata geçiriyoruz. Kulüp tarihimizin en büyüğü olan bu anlaşma hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda çok ciddi bir itici güç olacaktır” dedi. Papara CEO’su Emre Kenci ise “Papara’nın ilk spor kulübü sponsorluğu olan Trabzonspor’la ilişkimiz 2018’den bu yana sürüyor. Spor yatırımlarımızı Papara’nın lider konumuna yakışır şekilde genişletiyoruz” diye konuştu.

KOURBELİS İDMANDA

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Antalyaspor’la karşılaşacak Trabzonspor hız kesmedi. Bordo-mavili futbolcular antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma çalışması yaptı. Koordinasyon programıyla devam eden idman sprint atak çalışmasıyla tamamlandı. Sağ uyluk arka adalesindeki zorlanma nedeniyle önceki gün salonda bireysel program uygulayan Kourbelis dün takımla çalıştı.

Haberin Devamı