Trabzonspor Trabzonspor'a yo-yo testi

Trabzonspor'a yo-yo testi

03.02.2016 - 13:56 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili ekip yo-yo testi ile güç depolarken, testin ardından Aykut Demir antrenmandan ayrıldı. Özer Hurmacı ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Trabzonspora yo-yo testi

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Haberin Devamı

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde çalışan bordo-mavili ekipte sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici, Cardozo, Güray antrenmana katılmazken, Yusuf Erdoğan ve Erkan Zengin takımdan ayrı salonda çalıştı. Bordo-mavili ekip yo-yo testi ile güç depolarken, testin ardından Aykut Demir antrenmandan ayrıldı. Özer Hurmacı ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Yo-yo testinin ardından kondisyon çalışan bordo-mavili ekip daha sonra taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

BOSİNGWA'DAN GOL SEVİNCİ

Aytaç ve Yusuf'un uzun süre gol atamaması üzerine antrenmanı tamamlayıp sahadan ayrılan Bosingwa, topun başına geçti. Bu sırada Hami Mandıralı'nın kale arkasındakilere elleriyle 'açılın' işareti yapması futbolcuları güldürdü.

Portekizli oyuncunun kullandığı tek frikik gol olunca bu kez Bosingwa, sevinç gösterileri yaptı ve sahayı gülerek terk etti. Bosingwa'nın, antrenmandaki hırsı da göz doldurdu. Bu arada Cavanda'nın yedek takımla çalıştığı gözlendi.

Yazarlar