Trabzonspor Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür yeniden doğdu

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür yeniden doğdu

13.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Taraftarın tepkisiyle geçen Galatasaray maçının ardından, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın vazgeçmediği milli futbolcu son haftalardaki performansıyla alkışı kaptı.

Süper Lig’in 12. haftasını 30 puanla lider kapatan Trabzonspor’da Abdülkadir Ömür, kötü günleri geride bırakıp takımına önemli katkı sağladı.

Ligin ilk haftasında Yeni Malatya maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen, daha sonra da fazla süre alamayan bordo-mavili futbolcu, 4. haftadaki Galatasaray maçında da performansı nedeniyle taraftarın tepkisiyle karşılaştı.

Karşılaşmayı 2-0 yenik durumda götüren Karadeniz ekibinde, bir taraftarın sahaya girip tepki göstermesinin ardından oyundan alınan, sahayı göz yaşlarıyla tek eden milli oyuncu, daha sonra ise performansını yükseltmeyi başardı.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın ısrarla forma vermeye devam ettiği bordo-mavili futbolcu, son 4 haftada takımda daha fazla süre alarak takımına katkı sağladı. Abdülkadir, Beşiktaş karşısında deplasmanda 2-1 galip gelinen karşılaşmada attığı golle 3 puanın alınmasında önemli rol oynadı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da daha önce bordo-mavili futbolcuyu Manchester City’e 23 milyon euroya satmadığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

Yazarlar