Trabzonspor Trabzonspor'da Abdullah Avcı siftah yapıyor!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı siftah yapıyor!

23.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bjelica yönetimindeki kötü serinin ardından yeni teknik adamıyla bugün Alanyaspor karşısına çıkacak Trabzonspor, Abdullah Avcı ile ilk maçında kötü gidişata son vermek istiyor.

Trabzonsporda Abdullah Avcı siftah yapıyor

Trabzonspor, ligin 9’uncu haftasında bugün Alanyaspor’u konuk etmeye hazırlanıyor. Ligde çıkış arayan Trabzonspor’da ikinci dönemini yaşayan Abdullah Avcı, 7 ay aradan sonra taraftarı önünde vereceği ilk sınavından galibiyetle ayrılmak istiyor. Karadeniz ekibi teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde ligin ilk 8 haftasında 4 galibiyet ve 4 mağlubiyetle 12 puan toplayabilmişti.

Haberin Devamı

Avcı, 233 gün sonra ilk kez bir müsabakaya çıkmanın heyecanını yaşarken, ilk döneminde olduğu gibi ikinci dönemine de galibiyetle başlamayı hedefliyor. Deneyimli teknik adam, Trabzonspor’daki ilk döneminde Erzurumspor’u yenerek 5 haftalık galibiyet hasretine son vermişti.

Avcı’nın, ilk döneminde gözde oyuncularından olan Abdülkadir Ömür’e Alanyaspor maçında ilk 11’de yer vermesi bekleniyor. Öte yandan Trabzonspor eski Asbaşkanı ve Divan Kurulu Üyesi Nevzat Ergüney (73) çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.