Trabzonspor Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'ndan Fenerbahçe'ye cevap

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'ndan Fenerbahçe'ye cevap

27.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, “8 hafta önceki maçta; hakemin 4 metreden verdiği karardan dolayı, 40 metre uzaktaki yardımcı hakem için, top toplayıcı çocuktan endişeliyiz diyorlar. Bize hiç mi hata yapılmıyor. Bir senedir konuşmuyoruz” dedi.

Trabzonsporda Ahmet Ağaoğlundan Fenerbahçeye cevap

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TFF’nin Fair-Play ödüllerinde açıklamalarda bulundu. Bordo-mavili kulübün patronunun konuşmasından satırbaşları şöyle: 

- Hazırlık maçlarında, daha farklı olacağımızın sinyallerini almıştım. Onun ardından Samsunspor maçı var 3-0 kazandığımız. Ardından Fenerbahçe maçı. İyi futbol sergileyerek iki maçı kazandık.

Haberin Devamı

- Bana göre lig yeniden başladı. Dünya Kupası’ndan sonra ilk haftada lider değişti. Erkenden konuşmanın ne kadar yanlış olduğunun en belirgin göstergesi oldu bu hafta. Trabzonspor her zaman yarışın içinde vardır, inşallah en tepede bitiririz.

- Artık maçları hakemler üzerinden okumayalım. Konuşmak isteyenler, bundan 8 hafta önceki maçta; hakemin 4 metreden verdiği karardan dolayı, 40 metre uzaktaki yardımcı hakem için ‘endişeliyiz’ diyorlar. Taşıya taşıya, saha kenarında top toplayıcı çocuğun, bilmem ne kulübesinden davranışlarından endişeliyiz, şikayetçiyiz diyorlar. Geride kalan 13 haftada Trabzonspor aleyhine hiç mi hata yapılmadı? Bir bir senedir konuşmuyoruz.”

- Bu sene yaşadığımız, Türk futbolunun en büyük ayıplarından birisi. Şampiyonlar Ligi’ne ön eleme oynayarak gidebiliyoruz. Sırbistan direkt takım gönderiyor. Başka bir şey söylemeye gerek yok.

Haberin Devamı

Bakasetas fırtınası

Trabzonspor’da Bakasetas bu sezona adeta damga vuruyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın en güvendiği isimlerin başında gelen Yunan futbolcunun performansı rakamlara da yansıdı. 29 yaşındaki yıldız isim geçen sezon lig, kupa ve Avrupa’da toplam 43 maça çıkarken 9 gol, 8 asistle oynamıştı. Tecrübeli oyuncu asıl değişimi bu sezon yaşadı ve 22 maçta bin 710 dakika forma giyerken 9 gol, 8 asistlik bir performans ortaya koydu. Geçen sezonki skor katkısını sadece yarım sezonda yakalayan Bakasetas ne kadar önemli bir isim olduğunu tekrar gösterdi.

‘Beraber hücum beraber savunma’

Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan, taraftarlara mesaj gönderdi. Doğan, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Beraber hücum beraber savunma yaptığımızda başarı her zaman geliyor. Birlikteliğimizi bozmadan, tek kişi dahi eksilmeden ve çoğalarak yolumuza devam etmeliyiz. Bir ve beraber olalım, şampiyonluğa yeniden ulaşalım.”

Fırtına’ya durmak yok

Fenerbahçe galibiyetini unutup ara vermeden yarın Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan bordo-mavililer dünkü idmanla çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenman düz koşunun ardından 5’e 2 ve pas çalışmasıyla devam etti. Bordo-mavililer idmanın son bölümünde taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı. Fırtına, Karagümrük maçının hazırlıklarına bugünkü antrenmanla tamamlayacak.

Haberin Devamı