Trabzonspor Trabzonspor'da Ahmetcan Kaplan'dan Fenerbahçe itirafı!

Trabzonspor'da Ahmetcan Kaplan'dan Fenerbahçe itirafı!

14.05.2022 - 18:38 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da genç futbolcu Ahmetcan Kaplan açıklamalarda bulundu.

Trabzonsporda Ahmetcan Kaplandan Fenerbahçe itirafı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon tamamladı. Bordo-mavililerde genç isimlerden Ahmetcan Kaplan, beIN Sports'un sorularını cevapladı. Genç futbolcu, Fenerbahçe itirafında bulundu.

Haberin Devamı

Ahmetcan Kaplan kutlamalarla ilgili küçüklükten beri hayalini kurduğunu şu sözlerle ifade etti:

"Trabzonlunun doğasında var. Onlar (altyapıdakiler) çalışmaya devam etsinler, inşallah onlar bizim gibi burada şampiyonluğu kutlarlar. Küçükken hayalini kuruyordum gerçekten. Her Trabzonlunun Trabzonsporlunun hayali. Çok mutluyum, son olmayacak ve umarım devamı da gelecek."

Bordo-mavililerin genç oyuncusu Ahmetcan Kaplan sezon içerisindeki kırılma anlarına dair gelen soruya, "Trabzonspor'un altyapısında yetiştim, bu hisler benim için çok özel. Galatasaray maçı kırılma anıydı, geriden gelip kazandık. Deplasmandaki Fenerbahçe maçında 3 puanı kaçırdığımız için üzgündük ama 1 puan aldık. Herkes elinden gelenin en iyisi yaptı" cevabını verdi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, Ahmetcan Kaplan'la ilgili, "Çok yetenekli bir oyuncu. Oynadı, kendini geliştirdi. Şampiyonlukta onun da payı büyük" diye konuştu.

 

Trabzonspor taraftarı şampiyonluğu İstanbul'da da kutladı

Yazarlar