Trabzonspor Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme gelişmesi! Sözleşme...

Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme gelişmesi! Sözleşme...

20.12.2021 - 10:57 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Hatayspor'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme gelişmesi yaşanıyor. Bord-mavililer yeni sözleşme için teklif yaparken Nwakaeme’nin Nijerya dönüşünde bu teklife kesin yanıt vermesi bekleniyor.

Trabzonsporda Anthony Nwakaeme gelişmesi Sözleşme...

2-0’lık Hatayspor galibiyetinin ardından Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Asbaşkan Ertuğrul Doğan dönüş yoluna geçerken, İstanbul uçağında ikilinin arasında sürpriz birisim vardı: Anthony Nwakaeme...

Haberin Devamı

Sakatlığı nedeniyle devreyi kapatan ve ülkesi Nijerya’ya gidecek olan 32 yaşındaki yıldız, uçakta Ağaoğlu ve Doğan ile koyu bir sohbete koyuldu. Fanatik'ten Serkan Hacıoğlu'nun haberine göre İstanbul’a indiklerinde ise Başkan ve Nwakaeme arasındaki samimi diyalog, apronda devam etti. Bu görüntüler “Yeni kontrat yakın’ yorumlarını güçlendirirken, Trabzonsporlu taraftarları da fazlasıyla heyecanlandırdı.

Teklifi artırdılar

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Nwakaeme ile uzun süredir görüşme halinde bulunan Trabzonspor Yönetimi, Nwakaeme’ye en son 1.5 milyon Euro artı 750 bin Euro senelik imza parası teklif etmişti. Bu rakamın, çeşitli bonuslarla birlikte 2.5 milyon Euro seviyelerine kadar çıkması bekleniyor. Nwakaeme’nin Nijerya dönüşünde bu teklife kesin yanıt vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı