Trabzonspor Trabzonspor'da bir maçtan daha fazlası

Trabzonspor'da bir maçtan daha fazlası

16.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Beşiktaş maçını ayağa kalkmak için büyük bir fırsat olarak görüyor. Bordo-mavili takım sahadan galibiyetle ayrılarak taraftarıyla barışmayı hedefliyor.

Trabzonsporda bir maçtan daha fazlası

Trabzonspor sahasında Beşiktaş’ı yenerek kara bulutları dağıtmanın hesaplarını yapıyor. Süper Lig’de sıkıntılı günler geçiren bordo-mavili takım son iki maçında Yukatel Kayserispor’a 4-3, Kasımpaşa’ya 2-0 mağlup oldu. Ankaragücü’ne yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’na da veda eden Karadeniz ekibi, Beşiktaş maçını ayağa kalmak için önemli bir fırsat olarak görüyor. Bordo-mavili oyuncular taraftarlarla barışmak, Teknik Sorumlu İhsan Derelioğlu ise takımın başında ilk galibiyetine imza atmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

26 Mart’ta göreve seçilen Ertuğrul Doğan, başkanlığı döneminde İstanbul’un üç büyüklerine karşı ilk maçına çıkacak. Trabzonspor yeni yönetim kurulu döneminde oynadığı 2 lig ve 1 Türkiye Kupası maçından yenilgiyle ayrıldı. Bordo-mavili takım bugün kazanırsa Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetimi de ilk kez galibiyet sevinci yaşayacak.

Karadeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür ve Edin Visca, Beşiktaş’a karşı forma giyemeyecek. Teknik Sorumlu İhsan Derelioğlu sahaya süreceği kadroyu büyük ölçüde belirledi. Buna göre Markovic ve sakatlığı düzelen Trezeguet ilk 11’de sahaya çıkacak. Bordo-mavili takımın maçtaki en büyük gol kozu ise Maxi Gomez olacak.

ÜÇ İTALYAN DAHA

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo’yu gündemine alan Trabzonspor’a menajerlerin üç İtalyan teknik adam daha önerdiği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

Menajerlerin Fabio Cannavaro, Gennaro Gattuso ve Massimo Carrera’yı bordo-mavili yönetime teklif ettikleri bildirildi. Boşta olan 49 yaşındaki Cannavaro son olarak Benevento’yu çalıştırdı. 45 yaşındaki Gattuso, 30 Ocak’ta Valencia’dan ayrılmıştı. 58 yaşındaki Carrera ise Nisan 2021’de Bari’den ayrılmıştı.

Yazarlar