Trabzonspor Trabzonspor'da Bjelica dönemi resmen sona erdi! Yeni takımı belli oldu

Trabzonspor'da Bjelica dönemi resmen sona erdi! Yeni takımı belli oldu

12.10.2023 - 11:06 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili kulüp, teknik direktör Nenad Bjelica'nın sözleşmesinin feshedildiğini KAP'a bildirdi.

Trabzonsporda Bjelica dönemi resmen sona erdi Yeni takımı belli oldu

Trabzonspor'da Nenad Bjelica dönemi resmen sona erdi. Bordo-mavili kulüp, Hırvat teknik adamın sözleşmesinin feshedildiğini KAP'a bildirdi. 

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Şirketimiz ile Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörümüz Sayın Nenad Bjelica arasındaki 19.04.2023 başlangıç ve 31.05.2025 bitiş tarihli Teknik Adam Sözleşmesi, sezon sonuna kadar olan alacakları karşılığında karşılıklı olarak feshedilmiştir. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla."

Bordo-mavililerden önce 8 takımı çalıştıran Bjelica, teknik adam olarak en uzun birlikteliğini, 2010-2013 yılları arasında yönettiği Avusturya ekibi WAC St. Andrada 3 yıl 1 aylık sürede 124 müsabakaya çıkarak geçirmişti. Bjelica, Trabzonspor kariyeri öncesinde en kısa hocalığını da 2008-2009 yıllarında teknik adamlık kariyerine başladığı Avusturya ekibi Kartern’de 7 ayda 16 maça çıkarak yapmıştı.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Bjelica dönemi resmen sona erdi Yeni takımı belli oldu

GLASGOW RANGERS İDDİASI

Tecrübeli teknik adamın İskoç devi Glasgow Rangers'ın başına geçeceği iddia edildi. Team Talk'ta yer alan habere göre, teknik direktör Michael Beale ile yollarını ayıran İskoç ekibini şu anda yardımcı antrenör Steven Davis çalıştırıyor.

Glasgow Rangers'ta Beşiktaş'ın altyapısından yetişen milli futbolcu Rıdvan Yılmaz da forma giyiyor.