Trabzonspor Trabzonspor'da büyük sevinç! Bakasetas geri döndü

Trabzonspor'da büyük sevinç! Bakasetas geri döndü

28.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş derbisinde sakatlanan, Gaziantep karşılaşmasında da görev yapamayan Trabzonsporlu futbolcu, Karagümrük maçının kamp kadrosuna dahil edildi ve İstanbul’a götürüldü. Maç için son kararı teknik direktör Avcı verecek.

Ligde açık ara liderliğe oturan Trabzonspor, Karagümrük deplasmanında da iş kazası yaşamamak istiyor. Bu konuda son derece dikkatli davranan bordo-mavililerde özellikle Bakasetas’ın takıma dönmesi, teknik direktör Abdullah Avcı’yı sevindirdi.

Beşiktaş derbisinde sakatlık yaşayan ve bir süredir tedavi olan Yunan futbolcu, Gaziantep karşılaşmasında da takımını yalnız bırakmıştı. Tecrübeli futbolcuyu riske etmek istemeyen Avcı, tam iyileşmeden döndürmedi.

Vavacars Fatih Karagümrük ile bugün oynanacak karşılaşma için İstanbul’a götürülen Bakasetas’ın yine oynayıp oynamayacağına tecrübeli teknik direktör karar verecek. Bakasetas gibi takıma dönen diğer isim de Hamsik oldu. Son karşılaşmada görev yapamayan futbolcunun, takımla antrenmanlara başlamasına rağmen ilk 11’de yer alıp almayacağı kesinlik kazanmadı. Sakatlıktan dönen Koita da İstanbul kafilesinde yer aldı.
Trabzonspor’da sezonu kapatan Gervinho’nun yanı sıra Hüseyin Türkmen ve Ecre Kardeşler’in sakatlığı sürüyor.

Haberin Devamı