Trabzonspor Trabzonspor'da Ekuban transferi sonrası hücum hattına takviye bekleniyor

Trabzonspor'da Ekuban transferi sonrası hücum hattına takviye bekleniyor

09.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, İtalya’nın Genoa takımına giden Caleb Ekuban’ın kaybına üzülüyor. Hücum hattının her bölgesinde forma giyebilen Ekuban, Avcı’nın en önemli kozlarından biri olarak dikkat çekiyordu.

Trabzonsporda Ekuban transferi sonrası hücum hattına takviye bekleniyor

Ancak yeni sezon başlarken Ganalı futbolcunun İtalya’ya transferi tecrübeli hocanın keyfini kaçırdı. Ekuban’la vedalaşırken de planlarının sekteye uğradığını bizzat eski öğrencisine söyleyen Abdullah Avcı, hücum hattına transfer bekliyor.Ancak yeni sezon başlarken Ganalı futbolcunun İtalya’ya transferi tecrübeli hocanın keyfini kaçırdı.

Haberin Devamı

Ekuban’la vedalaşırken de planlarının sekteye uğradığını bizzat eski öğrencisine söyleyen Abdullah Avcı, hücum hattına transfer bekliyor.Forvet hattı için transfer çalışmalarını hızlandıran bordo-mavililer, kısa sürede sonuç almak istiyor. Ekuban’dan gelecek bonservisi, forvet transferinde kullanmak isteyen Karadeniz ekibi, nokta atışı bir hamle arıyor.

Sörloth transferinde istediği sonucu almaktan uzak olan Trabzonspor, Süper Lig’in de başlamasına kısa bir süre kala artık zamanla yarışıyor. Öte yandan Trabzonspor’da 12 Ağustos Perşembe günü Molde deplasmanında oynayacak UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçının hazırlıkları sürüyor. 

Avrupa’da hakemler açıklandı

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde rövanş için sahaya çıkacak temsilcilerimiz Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor’un hakemleri açıklandı. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki St. Johnstone-Galatasaray maçını, Letonyalı hakem Andris Treimanis yönetecek.

UEFA Konferans Ligi 3. eleme turundaki Sivasspor-Dinamo Batumi maçında, İspanyol hakem Ricardo de Burgos görev alacak. Trabzonspor’un, Molde ile oynayacağı UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu maçını Macaristan’dan Adam Farkas yönetecek. Mücadeleler 12 Ağustos Perşembe günü oynanacak.

Haberin Devamı