Trabzonspor Trabzonspor'da Fenerbahçe öncesi Thomas Meunier müjdesi!

Trabzonspor'da Fenerbahçe öncesi Thomas Meunier müjdesi!

16.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da, karın kasında yırtık tespit edilen, tedavisinin ardından dün antrenmana çıkan Belçikalı sağ bekin oynayabilme ihtimali güçlendi. Meunier, görev yaptığı 5 maçta 2 asiste imza atarak kendini göstermişti.

Trabzonsporda Fenerbahçe öncesi Thomas Meunier müjdesi

Fenerbahçe ile yarın kritik bir maç oynayacak olan Trabzonspor’da sakat bulunan Thomas Meunier dün antrenmana çıkarak, bordo-mavili teknik heyeti sevindirdi.

Haberin Devamı

Karın kasında yırtık tespit edilen Belçikalı sol bekin, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yaptığı görüşmede, oynamak istediğini söylediği belirtildi. Bu nedenle dünkü idmanda yer alan Meunier’in oynama ihtimalinin fazla olduğu vurgulandı.

Sezon sonu yaklaşırken, şampiyonluk yolunda iddialı Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Teknik Direktör Abdullah Avcı, başarılı sağ bekin oynaması durumunda eli rahatlayacak. Ara transfer döneminde takıma katılan Meunier, görev yaptığı 5 lig maçında iki asist yaparak kendini kanıtlamıştı.

Bordo-mavililerin dün yaptığı antrenmanda Teknik Direktör Abdullah Avcı, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptırdı. Avcı’nın özellikle takım savunması konusunda öğrencilerini uyardığı ifade edilirken, kanatlarda oynayan Visca ve Trezeguet’den de savunmaya destek olmalarını istediği kaydedildi. Tecrübeli teknik adam, antrenmanın bir bölümünde bazı oyunculara özel şut çalışması yaptırdığı da kaydedildi.

Haberin Devamı

VISCA İLK PEŞİNDE

Trabzonsporlu Edin Visca için Fenerbahçe derbisinin farklı bir önemi bulunuyor. Bordo-mavili forma altında Fenerbahçe’ye henüz gol atamayan Boşnak kanat oyuncusu, kariyerindeki bu eksiği yarın oynanacak derbi maçta sonlandırmak istiyor. Bu sezon Trabzonspor’un en etkili hücum silahlarından birisi olan Visca, geride kalan süre içinde toplam 32 maçta 4 gol 10 asistlik katkı sağladı.

Yazarlar