Trabzonspor Trabzonspor'da gündem stoper transferi! B planı devreye girdi

Trabzonspor'da gündem stoper transferi! B planı devreye girdi

09.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın listesinde ilk sıralarda yer alan Marlon ve Kaan Ayhan ile anlaşma sağlanamayınca B planı devreye girdi. İlk etapta Real Betis’ten Marc Bartra ve Crystal Palace ile yollarını ayıran Cheikhou Kouyate ile görüşüldü.

Trabzonsporda gündem stoper transferi B planı devreye girdi

Şampiyonlar Ligi’ne uygun bir takım oluşturmak için mücadele veren Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sağ stoper konusunda bir türlü istediğini alamadı.

Haberin Devamı

Avcı’nın listesinde, ilk sıralarda Shahktar’dan Marlon ve Sassuolo’dan Kaan Ayhan vardı. Ancak bordo-mavililer amacına ulaşamadı. Marlon’un kulübü Shakhtar Donetsk ile anlaşma sağlandı, oyuncu ikna edildi ancak bu kez Brezilyalı savunmacının eşi sorun çıkardı. Kaan Ayhan transferi ise son anda gerçekleşmedi. Milli stoperle 4 yıllık anlaşma sağlayan ve söz alan Karadeniz ekibi, Sassuolo’yu da 4.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında ikna etti. Ancak Kaan’ın menajeri Ersin Akan’ın Galatasaray ile görüşmesi oyuncunun kafasını karıştırdı.

Marlon ve Kaan transferlerinde sorun yaşanması üzerine B Planı’nı devreye sokan kurmaylar, Real Betis’ten Marc Bartra ile temasa geçti.

Trabzonspor’un diğer adayı ise Crystal Palace ile yolları ayıran Cheikhou Kouyate. Senegalli savunmacının menajeri Ediz Balkan önceki gün İstanbul’a gelerek bordo-mavili yöneticilerle masaya oturdu. Yapılan ilk görüşmede fiyat farklığı nedeniyle anlaşma sağlanamadığı bildirildi.

Stoper listesinde, menajerlerin önerdiği Norveçli Stefan Stranberg ve İngiliz Tuanzebe de var. Ancak Avcı’nın Stefan Stranberg’i formundan, İngiliz Tuanzebe’yi ise yaşadığı sakatlıklar nedeniyle tercih etmediği ifade edildi.

Haberin Devamı