Trabzonspor Trabzonspor'da ilk transfer! Dimitrios Kourbelis, İstanbul'a geldi

Trabzonspor'da ilk transfer! Dimitrios Kourbelis, İstanbul'a geldi

03.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da transfer çalışmaları erken başladı, ilk hamle yapıldı. Bordo-mavililerin prensip anlaşmasına vardığı Yunan orta saha Dimitrios Kourbelis, dün gündüz saatlerinde İstanbul’a geldi.

Trabzonsporda ilk transfer Dimitrios Kourbelis, İstanbula geldi

Bordo-mavili ekip, Panathinaikos ile sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek olan 29 yaşındaki Dimitrios Kourbelis ile prensip anlaşmasına vardı. Böylece Karadeniz ekibi, Kourbelis’e herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Haberin Devamı

Tecrübeli oyuncu, dün Yunanistan’ın başkenti Atina’dan TSİ 09.00’da kalkan uçakla İstanbul’a geldi. Kourbelis’i taşıyan uçak, TSİ 10.00 dolaylarında İstanbul Havalimanı’na iniş yaptı. Tecrübeli oyuncu, İstanbul’a menajeriyle birlikte geldi. Yunan oyuncu herhangi bir açıklama yapmadan kendisini bekleyen araçla havalimanından ayrıldı.

2016 yılından bu yana Panathinaikos’ta oynayan ve kaptanlık bandını takan Dimitrios Kourbelis, Yunan kulübüyle 174 resmi maça çıktı, 8 gol attı, 10 asist yaptı. Defansif orta saha ve stoper olarak görev yapabilen 29 yaşındaki futbolcu, 30 kez de Yunanistan Milli Takım formasını giydi.

Kourbelis’in bugünkü Alanyaspor maçını da statta izlemesi bekleniyor.

Yazarlar