Trabzonspor Trabzonspor'da kazanan kadro değişmiyor!

Trabzonspor'da kazanan kadro değişmiyor!

24.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un Yukatel Adana Demirspor karşısında sahaya çıkacağı ilk 11 netleşiyor.

Trabzonsporda kazanan kadro değişmiyor

Bordo-mavililerin son iki maçtaki kazanan kadroyu büyük ölçüde koruması bekleniyor. Adalesinde sorun yaşayan Joaquin Fernandez maça yetiştirilmeye çalışılırken, İspanyol savunmacının oynayamaması durumunda Denswil’in yanında Benkovic veya Baniya’dan birine şans verilecek.

Haberin Devamı

Berat’ın oynayamaması halinde ise Umut Güneş formaya göz kırpıyor. Afrika Uluslar Kupası ardından eksiklerini tamamlayan Pepe ve Onuachu’nun ise bu hafta şans alabilecekleri belirtiliyor.

HEDEFTE ADANA VAR

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında evinde oynayacağı Yukatel Adana Demirspor maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde Trabzon Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma, koordinasyon ve pas çalışması gerçekleştirildi.

İdman 5’e 2 ve dayanıklılık çalışması ve çift kale maç ile devam etti. Bordo-mavililer ardından Adana maçının taktik çalışmasının üzerinde durdu. Antrenmanın ardından ise kutlamalar vardı. Karadeniz ekibinde Rayyan Baniya ve Salih Malkoçoğlu’nun doğum günleri kutlandı. Avcı ve diğer futbolcular pasta kesilen etkinlikte iki oyuncuya ‘Mutlu yıllar’ temennisinde bulundu.

Yazarlar