Trabzonspor Trabzonspor'da Nenad Bjelica'dan yetenek avı!

Trabzonspor'da Nenad Bjelica'dan yetenek avı!

07.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü, U19 takımının Sebat Gençlik ile oynadığı maçı izledi, uzun vadede takıma katmayı planladığı gençler hakkında notlar aldı.

Trabzonsporda Nenad Bjelicadan yetenek avı

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, sadece A takım değil, bordo-mavili gençleri de yakın takibe aldı.

Haberin Devamı

Yetenek avına çıkan Hırvat teknik adam, U19 takımının önceki gün Sebat Gençlik ile oynadığı hazırlık maçını teknik ekibiyle birlikte izledi. Bordo-mavili gençlerin sahadan 1-0 mağlup ayrıldığı müsabakada Bjelica, uzun vadede A takımla idmanlara çıkarmayı planladığı ve potansiyel gördüğü genç yetenekler hakkında çeşitli notlar aldı.

Nenad Bjelica, bu yıl kadrosu yeniden yapılanan Trabzonspor Akademisi yöneticileriyle de özel görüşme yaptı. Akademi yönetimi ve teknik ekibiyle Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde toplantı yapan Hırvat hoca, Gençlik Geliştirme Direktörü İlker Erdem’den altyapıdaki mevcut durum ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Trabzonspor A Takımı’nda altyapıdan gelen Kağan Morodaoğlu, Oğuzhan Yılmaz, Arif Boşluk, Ali Şahin Yılmaz, Emirhan Zaman, Salih Malkocoglu, Abdurrahman Bayram ve Poyraz Efe Yıldırım gibi gençler bulunuyor.

Haberin Devamı