Trabzonspor Trabzonspor'da Paul Onuachu, Alexander Sörloth'u yakaladı! Andreas Cornelius'u geride bıraktı

Trabzonspor'da Paul Onuachu, Alexander Sörloth'u yakaladı! Andreas Cornelius'u geride bıraktı

05.11.2023 - 18:25 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un Fenerbahçe deplasmanındaki tarihi galibiyetinde gol perdesini açan Paul Onuachu'nun performansı alkış topladı. 29 yaşındaki santrfor, Alexander Sörloth'u yakaladı.

Trabzonsporda Paul Onuachu, Alexander Sörlothu yakaladı Andreas Corneliusu geride bıraktı

Süper Lig'in 11'inci haftasında Trabzonspor, Fenerbahçe deplasmanından 3-2'lik zaferle ayrıldı. Bordo-mavililer adına gol perdesini açan Paul Onuachu'nun performansı mücadeleye damga vurdu.

Haberin Devamı

İlk yarıda ağlara gönderdiği bir top da faul nedeniyle gol değeri kazanmayan Paul Onuachu'nun şu ana kadar bordo-mavili formayla gösterdiği performans dikkat çekti. Beşiktaş, Hatayspor ve Pendikspor'a karşı fileleri havalandıran ve ardından oynanan 3 maçı boş geçtikten sonra Fenerbahçe deplasmanında gol sevinci yaşayan Paul Onuachu, kiralık geldiği takımda etkili bir oyuna imza attı.

Trabzonsporda Paul Onuachu, Alexander Sörlothu yakaladı Andreas Corneliusu geride bıraktı

Southampton'dan kiralanan Paul Onuachu şu ana kadar 7 maça çıktı. Nijeryalı santrfor bu müsabakalarda 4 kez gol sevinci yaşadı. Paul Onuachu aynı süreçte 1 asist üretti.

Bordo-mavililerin yıldızı Paul Onuachu'nun bu performansı eski futbolcularla kıyaslandı. Bordo-mavililerde daha önce oynayan Andreas Cornelius, 7 maçta 3 gol sevinci yaşamıştı. Alexander Sörloth ise tıpkı Paul Onuachu gibi ilk 7 müsabakasında 4 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Paul Onuachu, Alexander Sörlothu yakaladı Andreas Corneliusu geride bıraktı

Bordo-mavililer, Paul Onuachu'nun kiralanması karşılığında Southampton'a 1 milyon 500 bin euro ödedi. 29 yaşındaki santrforun kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Nijeryalı golcünün güncel piyasa değeri 13 milyon euro.

FC Ebedei altyapısında futbola başlayan Paul Onuachu daha sonra Midtjylland, Vejle BK, Genk ve Southampton formaları giydi. Nijerya Milli Takımı'nda 19 maça çıkan Paul Onuachu, 3 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar