Trabzonspor Trabzonspor'da Paul Onuachu gün sayıyor!

Trabzonspor'da Paul Onuachu gün sayıyor!

08.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Kolundaki alçıyı çıkaran Nijeryalı golcü, Trabzonspor’un cuma günü Sivas’la oynayacağı maçta sahalara dönebilecek.

Trabzonsporda Paul Onuachu gün sayıyor

Trabzonspor’un golcü oyuncusu Paul Onuachu sahalara dönmek için geri sayıma geçti. Adana Demirspor’la 25 Şubat’ta oynanan lig maçında sakatlanan ve sol kolunda ayrışmamış kırık belirlenen Onuachu geride kalan yaklaşık 1,5 aylık süreçte iyileşti. Alanyaspor, Fenerbahçe, Kara-gümrük ve Konyaspor’la oynanan lig maçlarını kaçıran 2,01 boyundaki dev forvet kısa süre önce takımla çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

Nijeryalı golcünün fiziksel açıdan iyi durumda olduğu ve Trabzonspor’un cuma günü sahasında Sivasspor’la oynayacağı maçta kadroda yer alabileceği aktarıldı. Trendyol Süper Lig’de forma giydiği 17 maçta 9 gol, 3 asiste imza atan Onuachu’nun cuma günü yedekler arasında olması bekleniyor.

Bu arada Karadeniz ekibinde iki günlük izin bitti. Bordo-mavili takım dün basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmanla Sivasspor mesaisine devam etti.

ONURALP'E İLGİ BÜYÜK

Karadeniz ekibinin sezon başında 700 bin euro bonservis bedeli karşılığında Altınordu’dan kadrosuna kattığı 18 yaşındaki kaleci Onuralp Çevikkan, Avrupalı kulüpler tarafından takip ediliyor.

Real Madrid’in de aralarında yer aldığı birçok kulübün 1,90 boyundaki yetenekli file bekçisiyle yakından ilgilendiği ileri sürüldü. Trabzonspor’la 30 Haziran 2028’e kadar sözleşmesi bulunan Onuralp bu sezon U19 Gelişim Ligi’nde 7 maçta oynadı. Başarılı kaleci, U17 Milli Takımı’nda 9, U18 Milli Takımı’nda ise 3 karşılaşmada görev yaptı.

Yazarlar