Trabzonspor Trabzonspor'da Paul Onuachu patlaması! Sakat olduğu söylenen oyuncu forma giyince...

Trabzonspor'da Paul Onuachu patlaması! Sakat olduğu söylenen oyuncu forma giyince...

18.01.2024 - 12:33 | Son Güncellenme:

Umad Sadiq, sakatlığı nedeniyle Nijerya Milli Takımı’ndan kamp kadrosundan çıkarılmıştı. Bu gelişme sonrası Trabzonspor'un formda golcüsü Onuachu milli takıma çağrılmıştı. Sadiq'ın dün akşam Real Sociedad formasıyla 20 dakika süre alması bordo-mavili takımı isyan ettirdi.

Trabzonsporda Paul Onuachu patlaması Sakat olduğu söylenen oyuncu forma giyince...

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Onuachu'nun apar topar Afrika Kupası’na çağrılması sonrası taraftarlar sosyal medyadan tepki gösterdi.

Haberin Devamı

İspanya La Liga ekibi Real Sociedad'da forma giyen Nijeryalı forvet Umar Sadiq, sakatlığı sebebiyle millî Takım kadrosundan çıkarıldı. 26 yaşındaki futbolcunun yerine Afrika Uluslar Kupası kadrosuna Trabzonspor'dan Paul Onuachu dahil edildi. Buraya kadar her şey normal ancak dün akşam Real Sociedad maçında ortaya çıkanlar, Trabzonspor'u bir hayli şaşırttı.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Sadiq’ın İspanya’ya döndükten sonra kulübü Real Sociedad’ın Osasuna ile oynadığı kupa maçının kadrosuna alınması Trabzonsporlu taraftarların tepkisini çekti. Bordo-mavililer, sosyal medyada “Sakat olmayan oyuncu yerine forvetimiz Afrika Kupası’na gitti” şeklinde yorumlar yaptı.

Sakatlandığı gerekçesiyle Nijerya milli takım kadrosunda çıkartılan ve yerine Onuachu’nun gittiği Umar Sadiq, dün akşam Sociedad formasıyla 20 dakika süre aldı.

 

 

 

Yazarlar