Trabzonspor Trabzonspor'da Paul Onuachu'ya Abdullah Avcı dokunuşu!

Trabzonspor'da Paul Onuachu'ya Abdullah Avcı dokunuşu!

12.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Tecrübeli çalıştırıcı Trabzonspor’daki kara bulutları kısa zamanda dağıttı. Bordo-mavililer dört maçta 10 puan toplayarak üst sıralara tırmanırken, Bjelica ile çıkılan 8 karşılaşmada Fırtına 12 puan almıştı.

Trabzonsporda Paul Onuachuya Abdullah Avcı dokunuşu

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’de önceki gün Tümosan Konyaspor’u mağlup ederek yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı. Sezona teknik direktör Nemad Bjelica ile başlayan ve aldığı sonuçlarla bekleneni veremeyen Fırtına, Abdullah Avcı’nın gelişiyle rüzgârı tersine çevirmeyi başardı.

Haberin Devamı

Süper Lig’de Bjelica yönetiminde 8 maça çıkan bordo-mavililer 4 galibiyet ve 4 yenilgiyle 12 puan topladı, beklentilerin uzağında kaldı. Taraftarın da protestolarının ardından yönetim tecrübeli çalıştırıcı ile yolları ayırdı, Trabzonspor’un şampiyonluk özlemine son veren Abdullah Avcı ile hemen el sıkıştı.
Avcı, bordo-mavili takımdaki ikinci dönemine de hızlı bir başlangıç yaptı. Yeni maceraya Alanyaspor galibiyeti ile başlayan Avcı’nın Trabzonspor’u ardından Fatih Karagümrük ile golsüz berabere kaldı. Süper Lig’de 10’da 10 yapan Fenerbahçe’nin namağlup serisine nokta koyan bordo-mavililer son olarak da Konyaspor’u 2-1 mağlup etti. Dört maçta topladığı 10 puanla maç fazlasıyla 3. sıraya kadar çıkan Trabzonspor’da, Abdullah Avcı ne kadar doğru bir tercih olduğunu kısa zamanda ispatladı.

Haberin Devamı

FANTASTİK GOL MANŞETLERDE

Trabzonsporlu Onuachu’nun Konyaspor ağlarına gönderdiği ikinci gol İngiliz basınında akrobatik vole vuruşu olarak yer alırken dünyaca ünlü forvet Zlatan Ibrahimovic’in İsveç formasıyla EURO 2004’te İtalya’ya attığı gole benzetildi. Haberde ayrıca Nijeryalı forvetin formunun zirvesinde olduğu belirtildi. Öte yandan gol sayısını altıya çıkaran Onuachu böylece geçtiğimiz sezon 26 maçta 5 kez rakip ağları havalandırmayı başaran Maxi Gomez’i geride bıraktı.

Yazarlar