Trabzonspor Trabzonspor'da sırada Bruno Petkovic var

Trabzonspor'da sırada Bruno Petkovic var

30.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kourbelis’i transfer eden Orsic ve Fernandez’i sözleşme imzalamak için Türkiye’ye getiren Trabzonspor’da yeni hedef golcü transferi olacak. Maxi Gomez’in satılması halinde Fırtına, Petkovic’i de bitirecek.

Trabzonsporda sırada Bruno Petkovic var

Trabzonspor’da transferde hareketli saatlar yaşanıyor. Başkan Ertuğrul Doğan’ın ‘Maaş bütçesini düşürmeliyiz, yeni bir kadro kuracağız’ açıklamasının ardından anlaştığı isimleri ardı ardına açıklayan bordo-mavililerde sıra golcü transferine geldi.

Haberin Devamı

Kourbelis’i transfer eden, Orsic ve Fernandez’i sözleşme imzalamak için Türkiye’ye getiren bordo-mavililer forvet transferinde listenin başında yer alan Petkovic’i de bitirmek için yoğun mesai harcıyor. Ancak tecrübeli forvet ile anlaşmanın iki tarafa bağlı olmadığı ortaya çıktı. İlk olarak Fırtına’nın geçen sezon kadrosuna katmasına rağmen bir türlü beklediği performansı ortaya koyamayan yıldızı Maxi Gomez’i satması gerekiyor.

Kötü bir sezon geçirse de Uruguaylı forvetin birçok talibinin olduğu öğrenildi. Özellikle Suudi Arabistan takımlarının yanında, İspanya ve ABD’den talipleri bulunan tecrübeli futbolcu için Trabzonspor 4-5 milyon arasında bir bonservis bedeli talep edecek. Bu satışın gerçekleşmesinin ardından da Trabzonspor Yönetimi, Petkovic ile masaya oturacak ve transferi bitirecek.

Haberin Devamı