TrabzonsporTrabzonspor’da ‘telafi’ dönemi

Trabzonspor’da ‘telafi’ dönemi

02.03.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Ligden uzaklaşan, Avrupa’dan kopan Trabzonspor, bu hafta oynayacağı Hangikredi Ümraniyespor maçıyla birlikte bir seri yakalayarak taraftarından “özür dilemek” istiyor.

Trabzonspor’da ‘telafi’ dönemi

Şampiyonluk yolunda darbe alsa da, gelecek sezon Avrupa’dan ayrı kalmak istemeyen bordo-mavililer, bundan sonraki maçlarından başarıyla ayrılarak camianın yüzünü güldürmek istiyor. Yeni transfer Markovic ile birlikte, gençlerden takviyeli kadrosuyla ayağa kalkmak isteyen Karadeniz ekibinde futbolcuların motivasyonunun yerine gelmesi için de çalışma başlatıldı. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın, hafta sonu oynanacak karşılaşmaya kadar oyuncuları ayağa kaldırmaya çalıştığı öğrenildi.

Bordo-mavililer dünkü antrenmanını erken saatte gerçekleştirdi. 12.00’de başlayan idmanda ısınma, 5’e 2 çalışmasının ardından mini bir turnuva yapıldı.

Haberin Devamı

DOĞAN’DAN 11 BİN 461 FORMA

Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan, öğrencilere yönelik yapılan kampanya kapsamında 11 bin 461 bordo-mavili hediye etti ve bu formanın dağıtımı Trabzon’un Arsin ve Yomra ilçelerinde gerçekleşti. Arsin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, öğrenci ve öğretmenler tarafından deprem bölgesinden gelen çocuklar için organize edilen tiyatronun ardından formalar verilirken, Trabzon Yomra Fen Lisesi ve Kaşüstü Cumhuriyet Ortaokulu’nda da çocuklar ve gençlere de formaları hediye edildi.

Trabzonspor’da ‘telafi’ dönemi