Trabzonspor Trabzonspor'da yeni transfer Joaquin Fernandez!

Trabzonspor'da yeni transfer Joaquin Fernandez!

06.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’da sezon başı kampında sakatlanan Joaquin Fernandez, ilk kez bordo-mavili ekibin maç kadrosuna dahil edildi. İspanyol stoper, Teknik Direktör Avcı’nın şans vermesi durumunda ilk resmi karşılaşmasında görev alacak.

Trabzonsporda yeni transfer Joaquin Fernandez

Bir haftalık aranın ardından ligin ikinci yarısına Ankaragücü maçıyla başlayacak olan Trabzonspor’da eksiklerin fazlalığı dikkat çekerken, sezon başında transfer edilen Joaquin Fernandez, ilk kez kadroya dahil edildi.

Haberin Devamı

Ligin ilk yarısında 17 maç sonunda 30 puan toplayan ve devreyi 3. sırada tamamlayan Karadeniz ekibi, 2024’ün ilk maçında bugün kazanıp yeni bir seriye başlamak istiyor. Bordo-mavili takımda tedavileri devam eden Orsic, Abdülkadir Ömür, Denswil, Göktan ve Umut Bozok bugün forma giyemeyecek. Afrika Kupası’na giden Trezeguet (Mısır) ile Pepe de (Fildişi Sahili) karşılaşmada yer alamayacak. Transfer için izin isteyen Tonio Teklic de 22 kişilik kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Sezon başı kampında sakatlanan İspanyol stoper Joaquin Fernandez ise Ankaragücü maçının kadrosuna alındı. Bu sezon ilk kez kafilede yer alan 27 yaşındaki stoper, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın şans vermesi halinde bugün ilk resmi müsabakasında süre alacak. Öte yandan Denswil’in sakatlanmasının ardından A takım idmanlarına alınan Ali Şahin Yılmaz ise Ankara’ya götürülmedi.

Haberin Devamı

Ev sahibi Ankaragücü’nde ise 4 oyuncu forma giyemeyecek. Tedavileri süren Alper Uludağ ve Tolga Ciğerci’nin yanı sıra Afrika Kupası’na giden Garry Rodrigues (Yeşil Burun Adası) ile Ali Sowe (Gambiya) da bugün görev yapamayacak.

VEDA ZAMANI

Tonio Teklic’in Rus ekibi Ahmat Grozni’ye, Kourbelis’in ise Karagümrük’e kiralanmasının ardından, Trabzonspor’da 2 futbolcunun daha takımdan ayrılabileceği ifade edildi. Konyaspor, Pendik ve Göztepe’nin talip olduğu Umut Bozok ile Malmö’nun ısrarla istediği Larsen için görüşülüyor.