Trabzonspor Trabzonspor'dan beyaz sayfa

Trabzonspor'dan beyaz sayfa

31.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Üzerindeki kara bulutları dağıtan Trabzonspor, lige dört elle sarıldı. Yönetici Gökhan Saral, “Hırs, azim ve inatla... Uşaklar! Toparlanın, yeniden başlıyoruz” diyerek gelecek adına ümitlerini dile getirdi.

Trabzonspordan beyaz sayfa

Ligdeki kötü durum, yönetim kaosu ve mali yönden yaşanan sıkıntılar nedeniyle bunalan Trabzonspor, Galatasaray galibiyetiyle nefes aldı, moral buldu.

Haberin Devamı

5 maçlık galibiyet hasretini, namağlup olarak lider bulunan Cim-Bom’u devirerek sona erdiren bordo-mavililer, artık geleceğe ümitle bakıyor. Şenol Güneş Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, 2-1’lik galibiyetin ardından sosyal medya hesabı twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, “Hırs, azim ve inatla... Uşaklar! Toparlanın, yeniden başlıyoruz” diye yazdı.

Yönetim kurulunda göreve devam eden idareciler arasında yer alan Saral, Galatasaray karşısında hak ettikleri bir sonuç aldıklarını belirterek, “Galatasaray galibiyetinin güzel günlerin başlangıcı olacağına inanıyoruz. Taraftarımıza ve camiamıza, herkese hayırlı olsun” dedi.

Aldıkları galibiyetin moral açısından da önemli olduğunu ifade eden Saral, “Sakat ve cezalı oyuncularımıza rağmen arzu ettiğimiz galibiyeti aldık. Geçen yılki kadromuzdaki oyuncularımızla, yenilenen Galatasaray takımını da mağlup etmeyi başardık. Oyuncuların hırsı, azmi, ilerisi için umut verdi. Galatasaray maçı yeniden bir başlangıç olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Galibiyete sürpriz prim

Trabzonspor’da futbolculara, Galatasaray galibiyeti nedeniyle prim verileceği bildirildi. Sarı-kırmızılı takımla oynanan karşılaşmanın ardından asbaşkan Ahmet Çubukçu’nun, soyunma odasına indiği, tebrik ettiği oyunculara primi açıkladığı belirtildi.