Trabzonspor Trabzonspor'dan bir transfer daha! Kulübüyle anlaşma sağlandı

Trabzonspor'dan bir transfer daha! Kulübüyle anlaşma sağlandı

30.06.2022 - 19:38 | Son Güncellenme:

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor'dan bir hamle daha geldi. Bordo-mavililerin tecrübeli oyuncunun kulübü ve kendisiyle transfer için anlaşma sağladığı öne sürüldü. Transferin kısa süre içerisinde resmen açıklanacağı kaydedildi. İşte detaylar...

Trabzonspordan bir transfer daha Kulübüyle anlaşma sağlandı

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamladıktan sonra gelecek sezon hem Avrupa hem de Süper Lig'de iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Bordo-mavililerin bir yıldızı daha kadrosuna katmak için hem oyuncu hem de kulübüyle anlaşma sağladığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

DENSWİL'İN BONSERVİSİ ALINDI

Karadeniz devi gelecek sezon için ilk hamlesini Stefano Denswil'i kadrosuna katarak yaptı. Bordo-mavililer, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Stefano Denswil'in bonservisini satın aldı. 29 yaşındaki Hollandalı oyuncuyla 2025'e kadar sözleşme imzalandı.

LARSEN BEDELSİZ GELDİ

Udinese'den ayrılan Jens Stryger Larsen de bordo-mavililerle anlaşma sağladı. Trabzonspor, Danimarkalı futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Jens Stryger Larsen için herhangi bir bonsrevis bedeli ödenmedi.

DOĞUCAN VE EREN TAKIMA DAHİL EDİLDİ

Trabzonspor transferde yerli isimleri de kadrosuna dahil etti. Kasımpaşa'dan Doğucan Haspolat ve Eren Elmalı ile sözleşme imzalandı. Genç oyuncular önümüzdeki sezondan itibaren Trabzonspor formaları giyecek.

Haberin Devamı

Trabzonspordan bir transfer daha Kulübüyle anlaşma sağlandı

TREZEGUET'LE ANLAŞMA SAĞLANDI

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Abdullah Avcı'nın isteği sonrasında ülkemizde Kasımpaşa ve Başakşehir formalarıyla tanıdığımız Trezeguet için Aston Villa görüşmelerini sürdüren Fırtına, uzun süren pazarlıklar sonucunda İngiliz ekibi ile el sıkıştı. Yıldız kanat oyuncusu ile de anlaşmaya varan Karadeniz devinin transferi kısa süre içerisinde resmen duyurması bekleniyor.

Trabzonspordan bir transfer daha Kulübüyle anlaşma sağlandı

NWAKAEME'NİN YERİNE GELİYOR

Bordo-mavililere imza attığı günden bu yana 4 senede gösterdiği başarılı performansla, taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bırakan Anthony Nwakaeme ile yeni sözleşme konusunda anlaşamayan Karadeniz temsilcisi, Nijeryalı futbolcunun boşluğunu en kısa sürede doldurmak istiyor. Bu doğrultuda Abdullah Avcı'nın isteği sonrasında ülkemizde Kasımpaşa ve Başakşehir formalarıyla tanıdığımız Trezeguet ismi gündeme gelmişti.

Trabzonspordan bir transfer daha Kulübüyle anlaşma sağlandı

BAŞAKŞEHİR'DE 6 GOL VE 4 ASİST ÜRETTİ

Ada temsilcisi 2019'da yıldız oyuncuyu, Kasımpaşa'dan 10 milyon Euro'ya transfer etmişti. Geçen sezonun devre arasında da Medipol Başakşehir'e kiralamıştı. Başarılı futbolcu sezon başından bu yana sadece 10 dakika süre bulmasına rağmen, Başakşehir'de çıktığı 13 maçta 6 gol, 4 asistle oynayınca yeniden Türkiye pazarında gözde haline geldi.

Ronaldinho'nun Paris Saint-Germain formasıyla en iyi golleri

Haberin Devamı