Trabzonspor Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye Maxi Gomez göndermesi!

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye Maxi Gomez göndermesi!

02.09.2022 - 15:32 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin ilgilendiği yıldız golcü Maxi Gomez'i transfer eden ve maliyetini açıklayan Trabzonspor'dan gönderme geldi. Gomez'in yayınlanan transfer videosundaki Fenerbahçe detayı dikkat çekti.

Trabzonspordan Fenerbahçeye Maxi Gomez göndermesi

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin ilgilendiği Maxi Gomez Trabzonspor'a imzat atmıştı. Gomez'in yayınlanan transfer videosundaki Fenerbahçe göndermesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

KAP'A MALİYETİ BİLDİRİLDİ
Andreas Cornelius'u Kopenhag'a satan Trabzonspor yeni forvetini buldu. Bordo-mavililer, Valencia'da gösterdiği performansla dikkat çeken Maxi Gomez'i kadrosuna dahil etti. Süper Lig devi, tecrübeli futbolcuyla 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Maxi Gomez'in yıllık 1 milyon 750 bin euro garanti ücret alacağı kaydedildi. 26 yaşındaki oyuncunun Trabzonspor'a maliyeti belli oldu.

Trabzonspor, Maxi Gomez için 3 milyon euroluk bir bonservis bedeli ödeneceğini açıkladı. KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Maximiliano Gomez Gonzalez'in Kulübümüze transferi konusunda, Valencia Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Valencia Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 3.000.000.-EUR, 4 taksit halinde ödenecektir.

Haberin Devamı

Valencia Kulübüne ayrıca; Futbolcunun bir başka kulübe transfer olması durumunda elde edilen transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla söz konusu kulübe ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %25'i ödenecektir."

OPSİYON MADDESİ
"Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; her bir sezon için 1.750.000.-EUR garanti ücret ödenecektir. Ayrıca her bir sezon için şarta bağlı prim ödemesi yapılacaktır. Opsiyon hakkının kulübümüz tarafından kullanılması halinde; 2025-2026 futbol sezonu için 1.750.000.-Eur garanti ücret ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır."

Trabzonspordan Fenerbahçeye Maxi Gomez göndermesi

FENERBAHÇE'YE GÖNDERME
Fenerbahçe'nin görüşme içinde olduğu ve Maxi Gomez transferinde devreye girerek oyuncuyu kadrosuna katan Trabzonspor, yayınladığı videoda "Bazı golcüler formayı giyer ve gol atar. Bazıları ise daha giymeden..." ifadelerini kulladı

26 yaşındaki oyuncu bu sezon Valencia'da 3 maçta şans buldu. Tecrübeli santrfor daha önce Defensor ve Celta Vigo formaları da giydi. Maxi Gomez'in güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor.